Muntatge de Xavi contrariat mirant a Vitor Roque somrient

La Premier League acosta Vitor Roque al FC Barcelona

La sortida de pesos pesants del club habilitaria l'arribada de Vitor Roque

A la directiva de Joan Laporta volen portar Vitor Roque al gener. No obstant això, davant la dificultat econòmica que presenta el FC Barcelona, sembla summament difícil. Per intentar que el brasiler pugui arribar a la Ciutat Comtal, a la junta culer podria estar disposada a escoltar ofertes per pesos pesants de la plantilla.

Vitor Roque només pot arribar al FC Barcelona a partir del gener del 2024. Es va especular durant l'estiu una possible arribada del carioca abans del tancament de mercat, però Deco és contundent respecte a la seva incorporació: “Quan el fitxem, ja sabíem que podia arribar a partir del gener, és l'acord que vam fer amb l'Athlètic Paranaense, és un jugador pel qual apostem molt per al futur”.

El FC Barcelona vol portar Vitor Roque al gener

El nou director esportiu va afegir que estan treballant perquè Vitor Roque pugui arribar al gener, encara que sembla complicat la seva arribada. "Dependrà d'algunes coses, temes de Fair Play, LaLiga té unes normatives i un reglament que hem de complir els clubs. Si ho complim i arribem prop de gener amb la tranquil·litat de portar Vitor segurament ho portem" va declarar Deco.

Logo de TelegramNOVEDAD TELEGRAM: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del FC Barcelona en Telegram!

Per portar Vitor Roque, el FC Barcelona ha d'alleugerir la massa salarial i es rumoreja que la intenció de la directiva és que Robert Lewandowski pugui abandonar el club. El baix rendiment del polonès ha creat dubtes entre els aficionats culers i també hi entra la secretària tècnica. Ningú no dubta que el "9" encara és un dels millors davanters d'Europa, però als 35 anys és normal que el seu rendiment no sigui el mateix. Tot i que Robert Lewandowski va tenir ofertes per marxar a l'Aràbia Saudita, va prioritzar mantenir-se a Barcelona i sembla complicat que se'n pugui produir la sortida.

La sortida de Raphinha pot portar Vitor Roque a Barcelona

Però és que una altra de les opcions que té el FC Barcelona per portar Vitor Roque, és que Raphinha abandoni al gener la Ciutat Comtal. El carioca ha vist com malgrat la marxa de Dembélé i d'Ansu Fati, la competència ha augmentat. El davanter va ser titular al primer partit de LaLiga per a Xavi Hernández, però amb la seva suspensió i amb l'aparició de Lamine Yamal l'"11" ha vist com el seu protagonisme ha disminuït.

Per això mateix, a la directiva culer es valora l'opció de vendre a Raphinha al gener si es presenten ofertes superiors a la quantitat que el FC Barcelona va pagar per ell fa un any. S'ha rumorejat que tant l'Arsenal com el Tottenham es poden fer amb el carioca. Perquè Vitor Roque pugui vestir de blaugrana, Joan Laporta ha d'alleugerir la massa salarial i la recerca d'opcions ja estan en marxa.