Dani Olmo mirant alguna cosa amb cara estranyada
FUTBOL

El poble de costa de Catalunya on estiuejava de petit Dani Olmo

Dani Olmo passava els seus estius en una coneguda població de la Costa Daurada

Dani Olmo, una de les estrelles més brillants de l'Eurocopa 2024, continua destacant pel seu rendiment excepcional. Ahir va ser clau en la victòria d'Espanya sobre França, anotant el segon gol que va assegurar el triomf de l'equip espanyol. Amb cada partit, Olmo demostra el seu talent i la seva consolidació com un dels millors jugadors del torneig.

El talent de Dani no és casualitat. El seu pare, Miguel Olmo, va ser futbolista i entrenador de diversos equips, incloent-hi el Terrassa FC, el Girona FC i el CE Sabadell. La influència i el suport del seu pare han estat crucials a la carrera de Dani, que des de jove va mostrar habilitats excepcionals al camp.

Dani Olmo amb el Red Bull Leipzig

Dani Olmo i Torredembarra

De petit, Dani Olmo passava els seus estius a Torredembarra, un preciós poble de la Costa Daurada a Tarragona. Aquesta encantadora destinació és coneguda per les seves boniques platges, les seves festes, la seva gent i el seu acollidor ambient, oferint un lloc perfecte per gaudir de l'estiu. Torredembarra, amb la costa daurada i el mar blau, es va convertir en el refugi estival de Dani, on podia desconnectar i gaudir de la seva infància.

De fet, molts torrencs recorden Dani Olmo disputant el tradicional torneig de futbol platja d'estiu, on ja destacava de ben petit. Era habitual veure Olmo amb els amics d'estiu jugant a futbol i gaudint de la pau i la tranquil·litat de Torredembarra.

Torredembarra: una joia de la Costa Daurada

Torredembarra és un poble costaner que combina bellesa natural amb una rica oferta cultural i gastronòmica. Ubicat a la província de Tarragona, és famós per les platges de sorra fina i el seu ambient tranquil. Cal destacar que 'La Torre', com els locals coneixen la seva població, continua mantenint l'esperit de poble malgrat que ha crescut les darreres dècades.

Menjar unes tapes al Bar Sport, esmorzar al Sal i Sucre, sopar a Cal Pastoret o prendre alguna cosa al Bar Bodegón són algunes de les coses que pots fer aquest estiu a Torredembarra. Sens dubte, la millor platja de la Costa Daurada, amb més de quatre quilòmetres de sorra fina.

Per a Dani Olmo, Torredembarra representa records feliços i moments familiars, un lloc que ha estat testimoni del seu creixement tant personal com professional.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: