Manolo Lama, Juanma Castaño i Pepe Domingo Castaño amb un llaç negre en senyal de dol

Així s'han acomiadat Manolo Lama i Juanma Castaño del seu amic Pepe Domingo Castaño

L'icònic narrador ha mort als 80 anys

Pepe Domingo Castaño, una de les veus més representatives de la ràdio esportiva espanyola, ha mort avui als 80 anys. La seva mort suposa un cop dur al periodisme espanyol, que està patint moltes pèrdues en els últims dies.

Fins avui, Pepe Domingo Castaño exercia de narrador i presentador al programa de Tiempo de Juego de la cadena COPE. El mític programa porta acompanyant els oients de LaLiga durant molts anys i Pepe Domingo sempre hi havia estat. Tot i això, aquesta mateixa matinada ha dit adéu a l'Hospital de la Zarzuela de Madrid.

Manolo Lama i Juanma Castaño s'acomiaden molt emocionats

Tots trobarem a faltar les intervencions de Pepe Domingo Castaño a Tiempo de Juego. La seva passió pel que feia traspassava fronteres i havia esdevingut tot un referent. De fet, el seu talent era tan gran que havia aconseguit convertir les falques publicitàries en autèntiques obres d'art amb les seves famoses cançons i interpretacions.

Sens dubte, Pepe Domingo Castaño era l'ànima de la redacció d'esports de la cadena COPE i tots ho trobaran a faltar. Manolo Lama i Juanma Castaño, els seus grans companys, havien estat al seu costat des de fa més d'una dècada. Precisament per això, tots dos han volgut acomiadar-se al lloc on més estona havien passat junts, a la ràdio.

Manolo Lama: "Pepe Domingo Castaño no se n'ha anat"

A l'arrencada de Tiempo de Juego, Manolo Lama apareixia per recordar la gran figura de la ràdio espanyola. "Pepe Domingo Castaño no se n'ha anat", començava dient.

"Jo crec que el millor que ens deixa és aquest sentiment de voler viure. Ens deixa, més enllà que ha estat un geni de la ràdio i un mestre de la comunicació, ens deixa aprendre que estem de pas. Hem d'intentar ser bona gent i aprofitar el regal que ens ha donat Déu que és viure”, deia Manolo Lama visiblement emocionat.

Así han homenajeado Manolo Lama y Juanma Castaño a Pepe Domingo Castaño, horas después de su muerte

Juanma Castaño: "S'ha anat molt ràpid"

Després de Manolo Lama, Juanma Castaño, director d'El Partidazo de COPE, també ha volgut pronunciar-se sobre la mort de Pepe Domingo Castaño: “És molt dur. Ha estat inesperat; se n'ha anat molt ràpid, sense molestar absolutament ningú i en un moment feliç de la vida. Estava vivint un moment vital que li encantava, amb més hores per a ell mateix, els seus amics i família, organitzant permanentment dinars, sopars, viatges i celebracions”.

Logo de TelegramNOVEDAD TELEGRAM: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del Real Madrid en Telegram!

Evidentment, la pèrdua de Pepe Domingo Castaño és un cop dur per al periodisme espanyol i per a la cadena COPE. Tiempo de Juego ja no serà el mateix i Manolo Lama i Juanma Castaño ho saben, per això ho han acomiadat com es mereix, amb magnificència.