Pla mig curt de Pep Guardiola mirant cap amunt en roda de premsa

Pep Guardiola no ho diu, però parla del Reial Madrid: 'No vam fer res'

Guanyar la Champions League és una cosa molt especial

Avui a les 21:00 el Manchester City, campió recent de la Champions League, arrenca la competició una altra vegada. La fase de grups comença i els de Guardiola no poden abaixar la guàrdia. Els anglesos s'enfrontaran al'Estrella Roja, un club serbi que pot sorprendre.

Guardiola ja ha afirmat en unes declaracions que no ens hem de confiar, que tots han de continuar concentrats. Guanyar una champions és una cosa increïble i un mai no pot anar confiat. El tècnic català insisteix els del Manchester City que s'han de mantenir concentrats i no poden donar res per fet.

Tot i així, Guardiola també ha tingut temps per parlar del que va passar l'anterior competició. De manera crítica, ha restat mèrit a allò que el Manchester City va aconseguir.

Pep Guardiola amb la mà al cap
El Pep no pot fallar | Europa Press

El Manchester City torna a per totes

El Manchester City és el rival a batre per a qualsevol equip, ja que a més de ser un gran club; són els actuals campions. El primer equip que tindrà l'oportunitat és el club serbi anomenat Estrella Roja. Guardiola ja ha deixat clar que els jugadors no s'han de confiar, sempre hi poden haver sorpreses i no s'ha de baixar la guàrdia.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

En les seves declaracions, Guardiola va assegurar que haver guanyat una Champions League és una cosa increïble per al club però una mica insignificant a nivell global. Per més que sigui la primera del Manchester City, hi ha clubs que ja en té diverses; per exemple, el mateix Guardiola en va guanyar dos amb el Barcelona. O el Reial Madrid, que guanya Champions sense parar.

Hi ha equips que brillen molt en aquesta competició i sempre cal estar concentrat. Guardiola va posar d'exemple el Reial Madrid quan parlava de guanyar dues seguides: "Només el Madrid o el Milan ho van fer uns quants anys seguits". Per comentaris com aquest es pot veure l'admiració del tècnic per aquesta competició difícil.

Guardiola ha de mantenir la concentració

Ara que torna a començar la competició, Guardiola i el seu equip han d'estar concentrats i no deixar-se influenciar per res ni per ningú. Tenen un equip molt competitiu que ha arrasat des de fa una temporada. Encara cal veure si aquest any els anirà igual de bé que l'anterior, per la qual cosa cal seguir-los de prop.

Podrà el Manchester City sumar-se a la llista de clubs a guanyar dues Champions seguides? Preguntes com aquesta són les que s'està fent molta gent. Aquest any, la competició estarà renyida i saltaran espurnes; no ens la podem perdre.