Joan Laporta amb cara d'ensurt al costat d'Oriol Romeu cridant

Oriol Romeu demana ajuda a crits i Joan Laporta ja s'ha posat fil a l'agulla

El futbolista d'Ulldecona és un fix de Xavi Hernández, però no ho pot jugar tot i se'l busca substitut

Tot i que el mercat d'estiu acaba de finalitzar, Joan Laporta i la seva junta directiva ja prepara possibles incorporacions per millorar la plantilla. Xavi Hernández és conscient que l'ha millorat la plantilla respecte a la temporada passada. L'entrenador de Terrassa va expressar el seu desig de reforçar la defensa i han portat Joao Cancelo.

Xavi Hernández demanava incorporar la plantilla, un pivot per suplir Sergio Busquets. El millor substitut dins de les possibilitats econòmiques que es podia permetre el FC Barcelona era Oriol Romeu. El d'Ulldecona entenia perfectament les exigències del tècnic i com s'ha criat al planter no hauria de passar per un procés d'adaptació al sistema de joc. Tot i això, Joan Laporta prepara un recanvi perquè el català no arribi fatigat als moments importants.

Oriol Romeu és el pivot titular del FC Barcelona

Oriol Romeu, des que va arribar, ha demostrat estar preparat per ser el pivot del FC Barcelona. Xavi Hernández ha mostrat confiança en el català i el nivell que està mostrant l'espanyol és excels. El d'Ulldecona sembla que ja fa diverses temporades que està en la dinàmica culer i la seva arribada ha beneficiat també altres companys de la plantilla.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Oriol Romeu l'únic problema que pot tenir al llarg de la temporada és que actualment no té un recanvi natural a la plantilla. El jugador més semblant és Frenkie de Jong, però aquesta no és la seva posició. El neerlandès sol ocupar una posició més avançada i és on pot aportar més perill.

Oriol Romeu necessita un recanvi al FC Barcelona

Davant d'aquesta situació, el FC Barcelona podria estar buscant un suplent perquè Oriol Romeu vagi descansant al llarg de la temporada. Dins dels barems econòmics que el FC Barcelona es pot permetre, una de les millors opcions que pot buscar el club pot ser Jorginho . El nom de l'italià fa uns quants anys que és especulat amb el club culer i en l'equip d'Arteta ha perdut protagonisme. El futbolista acaba contracte el 2024, per la qual cosa la sortida de l'equip gunner no seria problema.

Un altre dels noms que pot remenar Joan Laporta per a un recanvi d'Oriol Romeu és Guido Rodríguez. El futbolista argentí també acaba contracte el 2024, de manera que si el Betis vol treure rèdit econòmic podria acceptar una oferta a la baixa. El bètic de 29 anys ja fa uns quants anys que és a LaLiga i la seva adaptació no podria ser gaire complicada.

Oriol Romeu ha demostrat estar a l'alçada i ser capaç d'assumir el repte de ser el pivot de Xavi Hernández. Tot i això, no és recomanable que l'ex del Girona jugui tots els partits i per això podrien estar buscant un substitut. Joan Laporta té diversos noms com a possibles recanvis i que podrien arribar a un cost molt baix per intentar reforçar la plantilla.