L'entrenador del Barça Femení, Jonatan Giráldez, amb una foto de grup de tot el primer equip femení culer.

FUTBOL

Nova garrotada per al Barça Femení, greu problema per a Jonatan Giráldez confirmat

El Barça Femení, molt tocat per les constants amenaces dels principals clubs dels Estats Units, pateix una nova garrotada que deixa molt tocat l'entrenador del primer equip femení, Jonatan Giráldez

El Barça Femení que entrena Jonatan Giráldez afronta el tram final i, per tant, decisiu de la temporada i ja sap que, probablement, ho haurà de fer amb baixes i condicionat. A més de les constants amenaces per part de clubs dels Estats Units, que busquen pescar nous fitxatges a terres catalanes, Jonatan Giráldez ja sap que tindrà un altre gran problema ja confirmat. I és que a l'entrenador gallec, que deixarà el Barça Femení a finals de la present temporada, se li complica arribar en condicions a les fases finals de la WCL europea.

Després de diversos anys de construcció, el Barça Femení ja és, per a molts aficionats i aficionades al futbol, el millor equip de futbol femení del planeta. Ara bé, una afirmació així sempre ha d'anar lligada amb diferents arguments i, el principal, són les futbolistes del primer equip que entrena Jonatan Giráldez. Futbolistes com Alexia Putellas o Aitana Bonmatí, totes dues guanyadores de les últimes edicions del 'The Best' i de la Pilota d'Or, són les principals cares visibles d'un projecte descomunal.

Jonatan Giráldez somia tancar la seva etapa al Barça Femení guanyant la UEFA Women's Champions League, però el gallec ja sap que no ho tindrà gens fàcil. I és que, a més de les constants polèmiques que envolten la primera plantilla femenina, el Barça Femení que presideix Joan Laporta ja sap que té complicat comptar amb la seva estrella. Parlem d'una futbolista que, tot i ser 'top' mundial, sempre és a l'ombra eclipsada per altres grans figures del Barça Femení, però que és vital per a Jonatan Giráldez.

Ni Aitana Bonmatí, ni Alexia Putellas: la millor jugadora del Barça Femení es queda fora de la Women's Champions League

Futbolistes com Alexia Putellas o Aitana Bonmatí, totes dues guanyadores de les últimes edicions del 'The Best' i de la Pilota d'Or, són les principals cares visibles d'un projecte descomunal. Ara bé, les darreres setmanes ha agafat rellevància una declaració d'una de les seves antigues companyes que valorava quina era, segons la seva opinió, la millor jugadora del Barça Femení.

Es tracta de l'exfutbolista i ara analista de futbol femení Marta Corredera, que va aprofitar la visita al podcast català de 'La Sotana' per valorar diferents aspectes del Barça Femení. Corredera va apuntar que, sota el seu punt de vista, ni Alexia Putellas ni Aitana Bonmatí no són les millors futbolistes de l'equip. De fet va assenyalar que la millor és Caroline Graham Hansen, una futbolista que, malgrat el seu talent, no té el reconeixement mediàtic que tenen altres cracs mundials.

Graham Hansen amb la pilota als peus
Caroline Graham Hansen podria perdre's l'anada de la WCL contra el Chelsea | Instagram, @graham95

I és, precisament Graham Hansen la que, aquestes últimes hores, ha caigut lesionada i, per tant, es podria perdre l'anada de les semifinals de la WCL contra el Chelsea anglès. Graham Hansen és fins i tot més troncal que Bonmatí i Putellas i, segons fonts del club, la seva baixa podria complicar molt la vida al Barça Femení, que somia ampliar la llegenda.

Nova garrotada per al Barça Femení, greu problema per a Jonatan Giráldez ja confirmat: Què passa amb Caroline Graham Hansen?

El Barça Femení segueix molt afectat per les baixes i l'última a caure ha estat Caroline Graham Hansen, la futbolista noruega del primer equip femení de Giráldez. El Barça Femení ja ho ha fet oficial i, segons els primers estudis pateix una lesió muscular a la cuixa dreta. El Barça Femení, com és habitual, no ha fet oficial el temps de baixa de la noruega, però fonts del club han informat, en segon pla, de la situació de Hansen.

Podrà jugar contra el Chelsea? A Can Barça són optimistes, però no volen prendre cap mena de risc. El partit d'anada contra les angleses serà el 20 d'abril que ve i, segons fonts del club, Graham Hansen estarà disponible. Ara només falta saber en quines condicions arribaria la talentosa jugadora noruega, que està completant una temporada descomunal al Barça Femení de l'entrenador gallec Jonatan Giráldez.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: