Alexia Putellas i Aitana Bonmatí amb el Barça Femení
FUTBOL

Els nous fitxatges del Barça Femení brillen sense Alexia Putellas ni Aitana Bonmatí

Les noves incorporacions del club blaugrana deixen una bona impressió i generen il·lusió al nou Barça de Pere Romeu

El Barça Femení s'ha estrenat en un partit de pretemporada amb magnificència. El club blaugrana ja s'ha començat a preparar per a una temporada plena d'objectius.

La primera trobada de la pretemporada ha estat contra el Hoffenheim al trofeu amistós de Frauen-Bundesliga. L'equip dirigit per Pere Romeu va demostrar el seu potencial en vèncer 1-5 l'equip alemany.

Aquest primer partit ha estat una gran oportunitat per a les noves incorporacions i les futbolistes del filial. Aitana Bonmatí, Alexia Putellas, Patri Guijarro, Salma Paralluelo o Irene Paredes tornaran aviat a l'equip després d'uns Jocs Olímpics agredolços amb la Selecció Espanyola. Les futbolistes del Barça Femení no han aconseguit l'objectiu d'aconseguir una medalla olímpica en els seus primers Jocs Olímpics.

Pere Romeu dirigint el Barça Femení

Estrena amb maneta i bones sensacions de la nova 'killer'

El Barça Femení es va estrenar contra el Hoffenheim amb golejada, tal com estem acostumats a veure. Pajor, Pina, Engen, Walsh i Bruna van ser les anotadores del matx (1-5). Les dues noves estrelles van tenir els seus primers minuts amb el Barça i van demostrar el seu talent.

El conjunt dirigit per Pere Romeu va dominar la primera part. L'equip alemany es va avançar al marcador amb un gol de Melissa Kössler, que la portera blaugrana no va poder aturar.

En el pitjor moment, va aparèixer qui sempre apareix, Graham Hansen va arribar fins a la línia de fons per assistir amb una centrada precisa que va permetre a Ewa Pajor marcar el seu primer gol amb la samarreta del Barça.

La jugadora polonesa va tenir bones sensacions en el seu primer matx i va demostrar ser una autèntica 'killer'. Pajor no només va ajudar l'equip amb el seu gol, sinó que també va pressionar i hi va assistir, deixant clar el seu gran potencial a la zona davantera.

Kika Nazareth va demostrar el seu talent

L'altre nou fitxatge del Barça Femení també va tenir minuts. Kika Nazareth es va vestir de blaugrana i va fer un gran partit. La portuguesa va estar a prop de marcar un gol i va ajudar a la banda esquerra, demostrant la seva vàlua des del primer moment.

L'equip dirigit per Pere Romeu va tenir bones sensacions en aquest primer partit de pretemporada amb la combinació de les jugadores del primer equip i les joves del filial.

Ewa Pajor i Kika Nazareth van brillar amb l'absència d'Aitana Bonmatí i Alexia Putellas. Pere Romeu tindrà la missió difícil d'escollir les 11 jugadores que seran les titulars a la Lliga F, amb una plantilla plena de talent.