Imatge de Florentino Pérez, president del Reial Madrid, i Pep Guardiola, entrenador del Manchester City

El '9' de Pep Guardiola es deixa estimar pel Reial Madrid: 'Si em truca, firmo demà'

Florentino Pérez té clar quin ha de ser el proper fitxatge per al proper estiu

Al Reial Madrid ja preparen l'arribada d'un ariet, per si el fitxatge de Kylian Mbappé no es pot produir. El crac que agrada molt a la directiva de Florentino Pérez és Julián Álvarez, que milita al Manchester City. Actualment, la plantilla del Reial Madrid no té gaires variants ofensives i com a nou pur només hi ha Joselu.

Per això mateix, davant de la falta de recursos ofensius al Reial Madrid, ja es prepara la possible aparició d'un nou punta. Julián Álvarez no està tenint els minuts desitjats al Manchester City, perquè davant té un dels millors jugadors del món com és Erling Haaland. Davant d'aquesta posició, l'argentí pot estar buscant sortir de la ciutat de Manchester i fer front a un nou repte.

Julián Álvarez, pot ser el proper objectiu de Florentino Pérez

A la cúpula del Reial Madrid es té clar que l'estiu que ve s'ha d'emprendre la incorporació d'un ariet de talla mundial. Florentino Pérez no pot repetir el mateix escenari que al mercat d'estiu passat i malgrat que el seu somni és veure Mbappé vestit de blanc, si no es pot, ha d'emprendre un fitxatge per a les posicions d'atac. L'objectiu podria estar clar, Julián Álvarez, que a més somia arribar a Madrid. "Si em truca el Madrid, demà mateix estic signant" segons informa "Defensa Central".

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

L'argentí és un desig de Florentino Pérez des de ja fa uns quants anys, però per diferents motius no es va poder concretar la seva incorporació amb anterioritat. El davanter ha començat a tenir més minuts aquesta temporada, però per la lesió de Kevin De Bruyne, si no el seu paper podria ser semblant al de la temporada passada. El noi de 23 anys no desaprofita els seus minuts i està aconseguint gols malgrat la seva escassa participació.

Julián Álvarez és assequible econòmicament per al Reial Madrid de Florentino Pérez.

Pep Guardiola és coneixedor que Julián Álvarez té complicat jugar si davant té Erling Haaland. Per això, si l'argentí li demana sortir, el més probable és que se'n pugui produir la marxa. El Manchester City va comprar el jugador procedent del River Plate per un valor de 23 milions d'euros i des de la seva aparició ha disputat 55 partits i ha anotat 19 gols. No són xifres gaire cridaneres, però és que la seva participació es produeix gairebé sempre sortint des de la banqueta.

Julián Álvarez ha mostrat tenir un instint de “killer” que, des de la marxa de Benzema, el Reial Madrid no en té. Davant d'això, el Manchester City taxa el jugador per un valor proper als 50 milions d'euros, unes xifres assequibles per a la directiva de Florentino Pérez. Davant la necessitat de fitxar un atacant, la direcció esportiva del club blanc estarà molt atent al futur de l'argentí i al seu rol a Manchester.