Joan Laporta amb Sergi Roberto i Joao Cancelo mentre aplaudeix

FUTBOL

Ni Joao Cancelo, ni Sergi Roberto: Joan Laporta tanca un fitxatge sorpresa per la Copa

El president del FC Barcelona ha lligat una nova incorporació molt sorprenent aquestes últimes hores amb l'objectiu d'assegurar-se un bon reemplaçament en una posició en què segueix faltant talent i esforç

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, té un objectiu molt clar entre cella i cella: tornar el club blaugrana al cim del futbol europeu i mundial. Un repte complicat però apassionant que, a més, compta amb l'al·licient que s'haurà d'aconseguir amb una economia de guerra. I és que el Barça de Xavi Hernández haurà de llençar, ara més que mai, de futbolistes de la Masia si vol tornar a reflotar un projecte que estava qüestionat.

I, per tot això, el president blaugrana està disposat a no desaprofitar ni un segon d'un primer mes d'any que ve carregat de moltes novetats per al Barça. La primera podria arribar aquest mateix dimecres (21.30 h) a San Mamés, on el FC Barcelonalluitarà per una plaça a les semifinals de la Copa del Rei.

Precisament en aquest escenari, Joan Laporta està aprofitant per moure fitxa en matèria de fitxatges i, segons ha pogut saber 'e-Notícies', ja hauria pres una decisió clau que ja es podria estrenar.

El FC Barcelona ja té alternatives per si falla Joao Cancelo: Joan Laporta tanca un nou fitxatge sorpresa

El lateral cedit pel Manchester City ho estava jugant tot amb el Barça i amb la selecció de Portugal abans de la lesió. Joao Cancelo acumulava molts minuts i, per tant, molt de cansament. A més, el seu futur a aquestes alçades de temporada encara és una mica incert, encara que el Barça té clar que, si es donen les condicions, s'ha de quedar a la ciutat comtal.

Tot i que el FC Barcelona el vol incorporar de forma permanent, tot dependrà de dos factors. En primer lloc, de la situació econòmica del Barįa i, en segon, de la predisposició del Manchester City de Guardiola.

El futbolista portuguès no entra en els plans de Pep Guardiola, però encara cal veure quina és la quantitat que exigirà el club anglès. Una quantitat que, com ja va avançar 'e-Notícies', rondaria els 25 milions d'euros.

El rendiment de Cancelo no està sent gens dolent i la seva adaptació al vestidor és excel·lent. El lusità va arrencar el seu periple a Barcelona com una exhalació, però ha perdut força, en part pel 'caos' tàctic de Xavi i per la lesió patida a Las Palmas. Per tot això, el FC Barcelona ha treballat una alternativa que, les darreres hores, ha anat agafant pes i que podria debutar aquest mateix dimecres amb el primer equip.

El relleu de Joao Cancelo ja està inscrit i llest per jugar la Copa del Rei a San Mamés: Joan Laporta lliga un fitxatge bomba

Tot i que el del planter Héctor Fort també agrada molt, el Barça, amb Laporta al capdavant, ha lligat un altre nou fitxatge per ocupar el lateral dret del primer equip. Sense substitut de nivell al lateral dret, Joao Cancelo ja coneix el que podria ser el seu relleu al primer equip del Barça. Juga a les categories inferiors del club i està sent un dels noms més destacats del Barça Atlètic que entrena Rafa Márquez.

Es tracta de Marc Casadó , el capità del Barça Atlètic que fa uns quants mesos que s'entrena sota la tutela de Xavi Hernández i que agrada molt a Joan Laporta. Casadó és un futbolista que, malgrat la seva curta edat, ja ha cridat l'atenció de diversos dels grans de LaLiga EA Sports. En les últimes hores va transcendir l'interès del València, que segons 'El Chiringuito', anirà a buscar el jugador, que acaba contracte el juny del 2024.

Xavi Hernández se les ha enginyat perquè es converteixi en el nou Sergi Roberto. Casadó és, originalment, un pivot defensiu, però Rafa Márquez el va provar, el cap de setmana passat, com a lateral dret i va donar un gran rendiment. El català somia triomfar al FC Barcelona i Joan Laporta, juntament amb Xavi, les podria apanyar perquè es reconverteixi en lateral, un perfil més necessari i amb menys overbooking.