Neymar i Ansu Fati mirant l'horitzó sobre un fons de llums vermells

Neymar no vindrà al Barça, però Ansu Fati tampoc no hi serà: Xavi ho deixa clar

L'internacional espanyol vol tenir minuts i potser amb Xavi Hernández no tingui tots els que el desitja

Tot i tots els rumors de les últimes setmanes que indicaven que Neymar podria tornar al Barça, Fabrizio Romano va informar les seves xarxes socials que el brasiler està a prop de fitxar per un club saudita. Després de conèixer-se que el PSG no volia rescindir-li el contracte i que el FC Barcelona no podria pagar el seu salari, el jugador sembla haver acceptat la proposta de marxar a l'Aràbia.

Els rumors al voltant del Barça no cessen i tenint en compte els problemes econòmics, gairebé cap futbolista té assegurada la seva continuïtat. Tot i la insistència d'Ansu Fati mostrada aquest estiu a quedar-s'hi, sembla que ha canviat tot. El jove espanyol vol continuïtat i acumular minuts de joc, tot i això, sap que si es queda, amb Xavi Hernández, no disposarà dels seus desitjos.

Ansu Fati ha perdut la confiança de Xavi Hernández

A l'inici de l'arrencada de lliga del Barça, Ansu Fati es va veure relegat per Ez Abde i per Lamine Yamal que van sortir al terreny de joc abans que el "10". La falta de confiança de Xavi Hernández a l'internacional espanyol, potser acaba accelerant les ganes del davanter de sortir. Després de la sortida de Dembélé, s'esperava que el jugador d'origen bisauguinià obtingués més protagonisme, però no sembla així.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Donats els problemes econòmics, la directiva afronta una situació difícil. Tot i haver oficialitzat la venda de "Barça Vision" i rebre un ingrés de 120 milions d'euros, el Barça es pot veure necessitat de vendre un dels seus futbolistes amb més valor de mercat. En aquest cas, malgrat que és una venda dolorosa per a l'afició, la directiva valora seriosament la venda d'Ansu Fati.

Xavi Hernández sempre ha estat clar a les rodes de premsa que el club està molt limitat al "FairPlay financer" i que molt pocs són indiscutibles. Tot i la sortida de Dembélé, si es volen reforçar, s'hauran de produir més vendes. Així que si la directiva i el mateix Ansu Fati valoren una possible marxa, el més probable és que arribi a un acord i que el davanter abandoni el Barça.

Ansu Fati vol continuïtat i minuts, però és difícil que en tingui al Barça

Tot sembla indicar que Neymar no serà al Barça, malgrat la insistència del brasiler i una possible marxa d'Ansu Fati, no és factible econòmicament. Xavi Hernández ha estat clar i reticent que cal millorar el lateral dret. Amb la venda de l'espanyol, la direcció esportiva podria intentar arribar a un acord amb el Manchester City per a una cessió per Cancelo.

Als aficionats culers no els agradaria que Ansu Fati marxés del club. Molts creuen que ha realitzat una bona pretemporada i que és a prop del seu nivell mostrat abans de la lesió. Tot i això, el futbolista no compta amb la confiança de Xavi Hernández, que ha de prendre l'última decisió. El futur del davanter és a l'aire i les pròximes setmanes marcaran el seu destí.