Imatge d'Eder Militao i Nacho Fernández en un muntatge al costat del Santiago Bernabéu

Ultimàtum de Nacho després de la lesió d'Éder Militao: Carlo Ancelotti el recolza

Carlo Ancelotti està d'acord amb Nacho i tots dos els ho han transmès a Florentino Pérez

I quan ningú s'ho esperava, Militao va caure. Tumultuós inici de lliga del Reial Madrid amb les lesions de dos dels seus màxims estendards en defensa: primer va ser Courtois i dissabte va ser Eder Militao. 15 d'agost i la infermeria del Madrid ja és plena.

El més lògic? Mirar el mercat. La finestra de fitxatges encara és oberta i la direcció esportiva del Reial Madrid ja hi ha acudit per fitxar Kepa Arrizabalaga, que serà el substitut de Courtois.

Però en el cas d'Eder Militao, sembla que no faran el mateix. Al Santiago Bernabéu tenen clar quin full de ruta seguiran: no fitxaran cap altre central, confiaran en Nacho i en futbolistes del Castilla.

Imatge de Nacho, del Reial Madrid, a la banqueta
Nacho no vol passar-se una altra temporada a la banqueta | Europa Press

Oportunitat d'or per a Nacho

És el que reclama el central madrileny. Nacho, de 33 anys, és davant —potser— la gran oportunitat de la seva carrera. Contrastat i renovat recentment, al capità del Reial Madrid se li obre la porta de la titularitat.

Quelcom que, per cert, va reclamar abans de renovar fins al 2024. El futbolista no veia amb mals ulls canviar d'aires al final de la temporada passada, però una xerrada amb Carlo Ancelotti ho va canviar tot. El defensa madrileny va renovar i no va fer sota la promesa d'Ancelotti de tenir més minuts.

Escenari que se li podria obrir ara. De fet, segons 'COPE', Carlo Ancelotti recolza Nacho i 'compra' la idea del Reial Madrid de no portar cap altre central. Considera, així com Florentino Pérez, que la plantilla és prou àmplia per no necessitar un altre central.

Així mateix, a la planta noble del Reial Madrid també es confia en els joves de la Fàbrica, que aquest estiu haurien de fer un pas endavant. L'última temporada del Castilla, en què es va estar a punt de pujar a Segona Divisió, va agradar i molt a les altes esferes madridistes, que demanen més minuts per als nois del filial.