Dani Carvajal en primer pla i somrient amb Nacho Fernández al fons

Nacho i Dani Carvajal assumeixen que la seva capitania té data límit: Hi ha un nou líder

Tots dos capitans assumeixen l'arribada d'un cap nou al vestidor

Amb la marxa de Karim Benzema, el vestidor del Reial Madrid s'ha quedat sense cap referència ofensiva i sense capità amb jerarquia. Nacho Fernández i Dani Carvajal han estat nomenats nous líders de la plantilla, tots dos defensors porten molts anys i saben què significa representar el club amb més copes d'Europa. El madrileny fa vint-i-dos anys que és al club blanc i sap de la importància de generar un bon ambient.

Tot i això, Nacho Fernández i Dani Carvajal amb l'arribada de Jude Bellingham han incorporat un líder més a la plantilla. El futbolista anglès des que va arribar al Reial Madrid ha deixat molt bones impressions. I és que no només ha brillat al terreny de joc, on ja ha mostrat la seva qualitat, sinó que també ha creat molt bona sintonia amb els seus nous companys.

Bellingham i Rodrygo celebrant un gol
Jude líder sense braçalet | Europa Press

Jude Bellingham, un exemple de lideratge i de veterania malgrat ser molt jove

Jude Bellingham, malgrat no ser nomenat, com és obvi, capità, per a molts dels futbolistes de la plantilla del Reial Madrid, ja exerceix com un. Tot i ser un jove de 19 anys, en diverses ocasions se li ha vist un futbolista molt madur i amb dots de lideratge. Tant Nacho Fernández com Dani Carvajal consideren que el futbolista anglès és un dels candidats a portar el braçalet en un futur pròxim.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Jude Bellingham és un clar exemple de capacitat de lideratge i de com adaptar-se a un nou entorn malgrat arribar a una edat primerenca a un club com el Reial Madrid. Durant el primer mes a la dinàmica blanca, des d'Alemanya es van publicar diversos articles que menyspreaven l'estada de l'anglès a Dortmund. Al·ludint que no va ser un exemple i que la seva sortida va ser una alegria al vestidor del Borussia.

Jude Bellingham, sense braçalet però un exemple per als seus companys

Jude Bellingham, malgrat això, des que va arribar al Reial Madrid aquest estiu, les opinions dels seus nous companys, són tot al contrari. El mateix Carlo Ancelotti ha destacat en diferents ocasions al “5”: “És un fora de sèrie. Té molta personalitat i s'ha adaptat ràpidament al sistema de l'entrenador. Sembla que fa molt de temps que és amb nosaltres i és un jugador de nivell molt alt”.

Jude Bellingham ha assumit molt bé el seu nou paper i al Reial Madrid el tenen en molt bona estima. El "5" ha entès a la perfecció els valors que representa vestir la samarreta blanca, i per això també ha caigut dret entre els aficionats madridistes. Sens dubte que l'anglès si segueix així, serà nomenat els pròxims anys capità, per ara exerceix com a tal, però sense lluir el braçalet.