Kylian Mbappé en primer pla amb els ulls oberts amb el Camp Nou i un escut del FC Barcelona de fons
FUTBOL

El PSG pot pescar al Barça per suplir Kylian Mbappé, se'n vol anar

Kylian Mbappé ha anunciat el seu adéu al PSG i les conseqüències podrien arribar fins a Barcelona

Kylian Mbappé ha anunciat el seu adéu definitiu al PSG al final de la present temporada. El contracte expira el 30 de juny i no té intenció de renovar-lo. Ell mateix ho ha explicat a través d'un vídeo a les seves xarxes socials on ha donat la cara.

"Vull dir que aquest és el meu últim any al PSG. No renovaré. Jugaré el meu últim partit al Parc dels Prínceps diumenge", ha confessat.

Sens dubte, la notícia de la marxa de Kylian Mbappé ha sacsejat el mercat de fitxatges. El Reial Madrid sembla que ja ho espera amb els braços oberts. Mentrestant, Luis Enrique ja pensa en el seu substitut, que podria sortir del Barça.

Luis Enrique necessita talent i al Barça se li escapa de franc

Luis Enrique necessita cobrir desesperadament el buit que deixarà Kylian Mbappé. El francès és insubstituïble, però segurament Lucho opti per canviar d'esquema, i és aquí on apareix el Barça.

Segons les darreres informacions, sembla que Frenkie de Jong no té intenció de renovar el contracte amb el Barça. El '21' queda lliure el 2026, per la qual cosa si no renova, aquest estiu o el següent hauria de sortir. En cas contrari, Joan Laporta perdria un gran centrecampista i, a més, de franc.

Frenkie de Jong saludant amb les mans amb el Camp Nou de fons

Davant aquest escenari, Luis Enrique segur que ja està despenjant el telèfon per iniciar els contactes. Frenkie de Jong és un excel·lent futbolista i malgrat que al Barça no ha acabat d'explotar, a París sí que ho podria fer.

Frenkie de Jong podria sortir barat del Barça i Luis Enrique ho celebra

Frenkie de Jong sembla que no vol acceptar les condicions del Barça, que són a la baixa. Joan Laporta intenta treure diners de sota les pedres i ja té assumit que aquest estiu tocarà vendre. No només per la temporada dolenta a nivell esportiu, sinó per les necessitats econòmiques.

Per tant, Luis Enrique podria aconseguir Frenkie de Jong per uns 60 milions d'euros. El seu valor actual és de 70 segons Transfermarkt, de manera que deu milions menys sembla una bona operació per a tots dos. El PSG aconseguiria un gran reemplaçament per a Kylian Mbappé a un preu competent, i el Barça podria invertir els diners aconseguits.

Veurem què queda tot, però és evident que la decisió de Kylian Mbappé tindrà conseqüències. Pel Reial Madrid seran molt positives, mentre que per al Barça podrien ser fatals. Luis Enrique està a l'aguait i Joan Laporta ha penjat el cartell de transferible sobre diversos jugadors, entre ells, Frenkie de Jong.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: