Muntage de Luis Enrique i Xavi Hernández mirant-li

Luis Enrique el vol fora del PSG i Xavi Hernández es frega les mans, només 30M€

El futbolista és un dels vells desitjos del Barça i ara reapareix a escena

Luis Enrique és un tipus dels d'abans. No s'amaga i sempre va de cara. És d'aquells que respecta rigorosament els codis de vestuari. Per això, ja ha deixat clar a la direcció del PSG les seves prioritats: vol que es resolgui com més aviat millor el culebrot Mbappé i que es respecti la seva llista negra.

I qui hi ha en aquesta llista negra? Un vell desig blaugrana: Marco Verratti. Luis Enrique no compta amb ell i, als seus 30 anys, a l'italià li toca buscar una sortida. Però al PSG són conscients del —encara— alt valor de mercat del jugador nascut a Pescara i no el regalaran. Per això, a París ja li han posat un preu de sortida: uns 30 milions d'euros.

30 quilos que, si bé és cert que serien molt assumibles a Can Barça, també ho és que ara mateix Xavi Hernández i Laporta es plantegen pagar-los. Primer perquè el mig del camp culer està ben cobert i segon perquè a la planta noble del Camp Nou volen invertir aquestes quantitats en jugadors que es revaloritzin. Quelcom que precisament un jugador com Marco Verratti ja no pot fer.

Tot i això, segons L'Équipe, al Barça estan molt pendents de la situació del jugador. A França asseguren que si el PSG està disposat a deixar-lo sortir per una quantitat inferior a aquests 30 milions, al Barça veurien la incorporació de Marco Verratti com un moviment factible.

El 'no' del PSG a Marco Verratti

Si fos pel mateix Marco Verratti, el jugador ja hauria sortit fa temps. Luis Enrique li va comunicar el mes de juliol passat que no comptava amb ell i el de Pescara ja va començar llavors a sondejar el mercat. El jugador, encara de gran valor, ha sonat per clubs com el Juventus o el Chelsea.

Luis Enrique, a sala de premsa
Luis Enrique li va comunicar al futbolista que no comptava amb ell a principis de juliol | Europa Press

De fet, a Anglaterra, haurien arribat a preguntar per ell. Mauricio Pochettino, entrenador del Chelsea, ja va tenir el jugador a les seves ordres en la seva etapa al PSG i hauria sondejat la seva situació.

Però, de moment, Marco Verratti només té en ferm una oferta de l'Al-Hilal. A l'Aràbia Saudita van bojos per contractar Marco Verratti, i fins i tot haurien enviat una delegació a París per intentar convèncer tant el PSG com el futbolista.

De moment, haurien ofert els 30 milions que el PSG demanaria pel traspàs. Xifra que hauria estat rebutjada en primera instància. Segons L'Équipe, el principal impediment perquè Marco Verratti acabi a l'Aràbia és el mateix jugador, ja que no acaba de veure clar el fitxatge per l'Al Hilal.

El culebrot Marco Verratti, doncs, va per a llarg.