Muntatge de Florentino Pérez amb el president del Reial Madrid

Ja es coneix el motiu pel qual Kylian Mbappé no va fitxar pel Reial Madrid

El Reial Madrid ja porta tres intents frustrats amb Kylian Mbappé, però no es rendeix i l'espera el 2024

El culebrot de Kylian Mbappé segueix i sembla que no té fi. El crac francès ha rebutjat en fins a tres ocasions a Florentino Pérez, però el Reial Madrid no es rendeix i vol continuar intentant-ho. L'última negativa de Mbappé, aquest estiu, va deixar un sabor diferent i l'optimisme s'ha apoderat de la planta noble del Santiago Bernabéu.

Altres vegades, Kylian Mbappé els va deixar tirats amb l'oferta a la mà. El 2022, per exemple, va rebutjar una prima de fitxatge de fins a 130 milions i va renovar amb el PSG malgrat que el Madrid va apostar-ho tot per ell. Aquesta vegada, el jugador s'ha arribat a posar en rebel·lia i ha forçat per sortir, però ha estat el club qui l'ha frenat.

El Reial Madrid va contactar amb l'entorn de Kylian Mbappé i els va deixar dues coses molt clares. La primera, que anirien a buscar-lo si a París el deixaven marxar, i la segona, que si no ho feien no s'arriscarien a tenir problemes amb Al-Khelaifi. Davant la fermesa del xeic, negociar amb Mbappé hauria pogut suposar una denúncia per tenir contracte en vigor.

Kylian Mbappé amb la seva selecció
Kylian Mbappé durant un partit | Europa Press

Kylian Mbappé, l'objectiu per al 2024

El contracte de Kylian Mbappé expira al final de la temporada vigent i el jugador ja ha comunicat que no té intenció ni d'allargar l'any opcional, ni de renovar. Després d'apartar-lo en un inici com a mesura disciplinària, el PSG va recular. Ara Kylian Mbappé té a les seves mans el seu futur per a la temporada que ve i caldrà veure què acaba succeint.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

A Madrid tenen clar que es posaran a negociar amb ell a partir de la data permesa, l'1 de gener, i tenen la seva paraula de que vol recalar al Bernabéu. De tota manera, no és la primera vegada que l'arribada a l'equip blanc es dóna per feta i s'acaba truncant. El xeic no el deixarà anar tan fàcilment i posarà totes les cartes damunt la taula per intentar retenir-lo una vegada més.

Luis Enrique podria fer canviar d'opinió Kylian Mbappé

L'exercici del conjunt gal aquesta temporada podria marcar també el futur de Kylian Mbappé. Una nova decepció a Europa li obriria encara més la porta de sortida, però un gran curs el podria fer dubtar. Luis Enrique sap com tractar les estrelles i, mostra d'això, és la gran entesa que va aconseguir entre Messi, Suárez i Neymar.

De moment, l'inici ha sembrat dubtes i caldrà veure si la línia és ascendent o no. El conjunt de Kylian Mbappé va empatar els seus dos primers partits de lliga, i és segon dos punts per darrere del Mònaco. El temps desvetllarà com s'acaben desenvolupant els esdeveniments.