Muntatge de l'escut del Reial Madrid amb un Kepa Arrizabalaga sorprès

Kepa Arrizabalaga vol acabar amb un costum del Reial Madrid

El porter espanyol vol tenir l'oportunitat de brillar sota les ordres de Carlo Ancelotti

Kepa Arrizabalaga ja ha estat presentat com a nou porter del Reial Madrid. El porter espanyol arriba amb vint-i-vuit anys després de fer una bona temporada amb el Chelsea i després de confirmar-se la lesió de genoll de Thibaut Courtois, la direcció esportiva s'ha hagut de moure ràpidament per trobar un substitut al belga.

En aquesta ocasió, Kepa Arrizabalaga ha estat l'elegit per la secretaria tècnica, per suposadament ser el titular a la porteria del Reial Madrid. La direcció esportiva ha aconseguit acordar amb el Chelsea la cessió del porter espanyol durant una temporada. Aquesta operació no és gaire comuna, però atesa la necessitat de substituir Thibaut Courtois, no ha quedat cap altra opció. El porter basc, sabedor que la seva continuïtat a Madrid no pot durar gaire temps, es vol guanyar l'oportunitat de competir amb el belga.

Kepa Arrizabalaga vol competir amb Thibaut Courtois

Kepa Arrizabalaga serà el porter titular per a Carlo Ancelotti, per això ho han fitxat. Però l'entrenador italià ha mostrat confiança a Andriy Lunin. És probable que l'espanyol sigui l'elegit a LaLiga i a la Champions League i que l'ucraïnès jugui la Copa del Rei.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Al Reial Madrid és poc comú que un jugador cedit ocupi la posició de titular, malgrat això, atesa la necessitat de la plantilla, Kepa Arrizabalaga pot ser un cas únic. El futbolista ha reconegut en la presentació que la seva intenció és guanyar-se l'oportunitat de lluitar amb Courtois la temporada que ve. Això faria indicar que la direcció esportiva ha emprès el fitxatge donat l'alt nivell mostrat pel porter.

"¿Quedar-me després de la cessió? Tant de bo, Avui és el primer dia de la meva cessió, tenim temps, veurem. Tant de bo amb el meu rendiment pugui fer que això passi", va declarar Kepa Arrizabalaga a la roda de premsa. Durant la seva presentació, també va dir que va ser una elecció ràpida: "Va ser força ràpid, fa un parell de dies, després d'entrenar, vaig tenir una trucada. Aquí, tot va començar, es va accelerar i va ser força ràpid".

El fitxatge de Kepa Arrizabalaga pel Reial Madrid dependrà del seu nivell i rendiment

L'arribada de Kepa Arrizabalaga suposa una oportunitat per al jugador de demostrar el nivell en un club amb alta repercussió mediàtica. Si aconsegueix mantenir un alt nivell, cal no descartar que l'espanyol es posicioni com a porter titular també per a la selecció nacional en un any d'Eurocopa. Per al Reial Madrid, l'arribada de l'espanyol, sense cap cost de traspàs, és una bona opció per suplir Thibaut Courtois.

La plantilla del Reial Madrid ha patit dues baixes molt importants en només una setmana, però per a la baixa de Thibaut, la direcció esportiva s'ha mogut molt bé i ràpid. Els aficionats esperen que Kepa Arrizabalaga rendeixi molt bé, malgrat que serà impossible oblidar el belga, el porter espanyol ve amb grans expectatives. El rendiment del porter serà qui dicti sentència sobre si mereix ser fitxat i competir amb Courtois la temporada que ve.