Carlo Ancelotti sobre un fons taronja i el logo de la Juventus de Torí

De tres en tres! La Juventus vol el 'trio lalalá' del Reial Madrid

Carlo Ancelotti i Florentino Pérez poden deixar sortir els tres futbolistes si reben bones ofertes

El Reial Madrid es troba enmig de la confecció de la plantilla per a la nova temporada. En aquesta ocasió i segons els últims rumors, els bianconeri ha mostrat interès en tres jugadors del club blanc: Ferland Mendy, Álvaro Odriozola i Lucas Vázquez.

Per a la Juve, millorar la seva defensa és una prioritat, i és per això que s'ha fixat en aquests tres futbolistes, que no han estat titulars indiscutibles al Reial Madrid. Davant la poca participació de Ferland Mendy i d'Álvaro Odriozola en les temporades passades, Carlo Ancelotti estaria conforme amb les seves sortides. Tot i això, la marxa de Lucas Vázquez sí que seria delicada, donat per la versatilitat que ofereix el jugador. Si arriba una bona oferta, el club espanyol podria considerar deixar-los sortir.

Lucas Vázquez escalfant
Lluc, temptat per la Juve | Europa Press

Carlo Ancelotti pot veure com tres defensors marxen a la recerca de més minuts

Álvaro Odriozola, que va arribar al Reial Madrid el 2018 procedent de la Reial Societat, ha tingut poca participació a causa de les lesions i que diverses vegades ha sortit cedit. Florentino Pérez, va pagar prop de 30 milions d'euros, per aconseguir els drets del jugador i no ha donat el rendiment esperat. El basc només ha disputat 49 partits amb el conjunt blanc. La temporada passada només va jugar 6 partits, i tant la Juve com el conjunt de Sant Sebastià han mostrat interès en el jugador.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Ferland Mendy ha perdut protagonisme amb l'arribada de Fran García, i les lesions han afectat la continuïtat. Davant la poca disponibilitat del francès, tant Florentino Pérez com Carlo Ancelotti estarien disposats a deixar marxar el lateral si hi ha una bona oferta. Després de la bona pretemporada del jove espanyol, el '20' estaria llest per ocupar aquesta banda.

Lucas Vázquez és el futbolista que més difícil te sortir del club, pel fet que Carlo Ancelotti compta amb el gallec. El veterà futbolista té la confiança del tècnic i la seva versatilitat per ocupar diferents posicions permet al míster diferents variants tàctiques. És cert que si el jugador de trenta-dos anys vol tenir més minuts ha de sortir, però el polivalent futbolista ha mostrat en diferents ocasions el seu amor al Reial Madrid i pot complir el contracte.

Florentino Pérez vol que deixin diners a les arques del club

Des de la posició del club, una possible venda d'aquests futbolistes no seria mal vista. Els tres defensors tenen una fitxa alta, amb el conseqüent, si se suma una quantitat de traspàs, el club alliberaria espai a la massa salarial. D'aquesta manera, el club es desprendria de jugadors que no compten amb minuts assegurats o que són considerats complements a la plantilla.

Tot i que no són jugadors fonamentals per a Carlo Ancelotti, la decisió de deixar-los sortir dependrà de les ofertes i les necessitats de la plantilla. Si arriben propostes adequades i els jugadors estan interessats a buscar noves destinacions, el Reial Madrid podria estar disposat a negociar les sortides per donar-los una oportunitat de jugar.