Jude Bellingham posa amb la samarreta del Reial Madrid al costat de Florentino Pérez

Jude Bellingham fa veure a Florentino Pérez el seu error: Connexió letal

L'error que es podria haver evitat

Jude Bellingham ha començat la seva etapa al Reial Madrid molt fort. Des que va arribar al conjunt espanyol no ha parat de sorprendre'ns. No ha parat de marcar gols i donar una qualitat superior al joc de l'equip blanc.

Jude Bellingham també destaca amb la seva selecció i ahir, dia 12 de setembre, ho vam poder veure. És una jove promesa que té totes les qualitats per aconseguir grans coses. A més, per poc que hem vist, també sap jugar en equip i no li importa facilitar-li un gol a un company si cal.

En el partit d'ahir es va poder veure una connexió especial entre Jude Bellingham i Harry Kane. Aquesta connexió també es podria haver donat al Reial Madrid si Florentino no hagués esperat tant. El president del club va deixar escapar l'oportunitat de fitxar-lo perquè confiava a aconseguir Mbappé.

Muntatge de Florentino somrient i Harry Kane ratllat amb una x
No a Harry Kane | Europa Press

Jude Bellingham necessita un Harry Kane

Quan Karim Benzema va anunciar que deixava el Reial Madrid, Florentino Pérez es va posar fil a l'agulla amb els fitxatges. Harry Kane era, amb Mbappé, la millor opció. Tot i així, el president madridista no va lluitar prou pel jugador anglès i se'l va acabar emportant el Bayern Munic.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Ara s'ha vist que va ser una gran fallada de la qual el Reial Madrid segur que se n'està penedint. No van anar a totes amb Harry Kane perquè confiaven en el fitxatge del francès. Però al final aquest els va trair i s'han quedat sense cap dels dos.

Al partit de la selecció anglesa vam poder veure la bona connexió entre Jude Bellingham i Harry Kane. A més del bon partit de gairebé tots els jugadors, Jude li va donar una assistència a Kane, que va transformar aquesta passada en un bon gol. Això va acabar de deixar Escòcia fora del partit i va demostrar a Florentino Pérez que es va equivocar en no fitxar-lo.

Harry Kane: la solució que mai va arribar

Cal afegir que va ser notable la superioritat de Jude Bellingham i el combinat anglès. El del Reial Madrid va campar les seves atxes sobre el terreny de joc i, a més, li va fer una magnífica passada de gol a Harry Kane. En definitiva, es va veure una selecció unida i ben consolidada.

Després del partit, Florentino s'ha d'estar penedit d'haver deixat de banda Kane i de no haver lluitat per ell. Podria haver aportat molt al Reial Madrid i Jude Bellingham. Sempre ajuda tenir un veterà experimentat que et sàpiga guiar i pugui aconsellar-te.

Ara només queda esperar i veure si aquesta connexió va a més i si dura molt de temps. Si tot segueix igual, veurem que va ser una fallada gran deixar escapar Harry Kane.