Jude Bellingham d'esquena

Jude Bellingham corona el Reial Madrid i el converteix en Rei del Món: La dada

El fitxatge de Jude Bellingham comença a donar els seus fruits i Florentino Pérez ho celebra

Jude Bellingham és el fitxatge estel·lar del Reial Madrid per a aquesta temporada i, de moment, ha deixat molt bones sensacions. Als quatre partits que ha jugat fins ara sota les ordres d'Ancelotti ha demostrat tota la seva qualitat i el motiu pel qual Florentino Pérez va pagar més de 100M€. I és que el futbolista anglès desprèn talent pels quatre costats i l'èxit esportiu està gairebé assegurat, però també demostra tot el potencial fora del terreny de joc.

Sí, perquè Jude Bellingham ha aconseguit elevar el Reial Madrid a l'olimp dels clubs més ben pagats en tan sols unes setmanes. Des de la seva arribada, el club blanc no ha parat de rebre propostes i millores als seus contractes de patrocini i un dels més destacats és el de la samarreta. Adidas és la marca que vesteix el Madrid i, curiosament, també Bellingham, de manera que l'entesa i els negocis entre les dues entitats marxa vent en popa.

Jude Bellingham col·loca el Reial Madrid al capdamunt

Jude Bellingham somiava jugar al Reial Madrid i ja ho ha aconseguit. Després d'unes llargues negociacions amb el Dortmund, Florentino Pérez va aconseguir el seu objectiu i va signar tot un fenomen de masses, capaç d'aportar dins i fora del camp. I és que la figura de Bellingham en si mateixa és una autèntica marca a nivell mundial i això reporta una sèrie de beneficis econòmics.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Per començar, és evident que el fet que Adidas sigui el patrocinador principal de Jude Bellingham i del Reial Madrid afavoreix les coses. Però a més, l'estrena del nou Santiago Bernabéu i altres cracs representats per la marca alemanya han permès que Florentino Pérez tanqui un acord rodó. En concret, Adidas pagarà al Reial Madrid 120 milions d'euros per temporada.

D'aquesta manera, el Reial Madrid se situa al capdavant de la llista d'ingressos relacionats amb el patrocini de les equipacions de joc. Aquesta llista ha estat elaborada pel portal Transfermarkt i s'hi pot apreciar el domini que ha aconseguit el conjunt de la capital amb l'arribada de Jude Bellingham. En segon lloc, per exemple, trobem el Barça, que rep 105 milions per part de Nike; mentre que el segon que més rep d'Adidas és el Manchester United amb 87,5M€.

Jude Bellingham ja rendeix dins i fora del camp

Bellingham ha completat una pretemporada de més a menys, però a cada matx ha deixat diversos detalls. Ja ha aconseguit anotar el primer gol amb el Reial Madrid i ha aconseguit un parell de victòries, encara que encara s'ha d'adaptar al nou dibuix que planteja Ancelotti.

L'entrenador italià està convençut que, amb les peces de què disposa, no pot jugar altrament. De fet, ha insistit en la nova formació fins a la sacietat, demostrant la importància que atorga a Jude Bellingham. I és que Ancelotti no ho ha dubtat ni un segon i l'ha col·locat com a titular a totes les cites, ocupant la punta del famós rombe.

En definitiva, Jude Bellingham ha fet que Adidas i el Reial Madrid arribin a un gran acord per a les dues parts.