Muntatge de Jude Bellingham celebrant un gol amb Sneijder en un cercle

Jude Bellingham té al punt de mira un rècord de Sneijder del 2007

El futbolista anglès segueix els passos d'un debutant històric i vol igualar-ne el registre

Jude Bellingham ha començat amb molt bones sensacions des que va arribar al Reial Madrid. El futbolista anglès ha sorprès tots els seus companys i el cos tècnic atesa la seva ràpida adaptació a la dinàmica madridista. En tot just dos partits de LaLiga, el britànic ha marcat tres gols, sent l'actual pitxitxi de la competició.

Jude Bellingham troba la possibilitat de batre un rècord que ostenta Wesley Sneijder des del 2007. L'anglès sembla estar adaptat al nou esquema que proposa Carlo Ancelotti, tot i no ser un mitjapunta, s'ha acomodat al rol que li demana l'italià. És la primera vegada en la seva curta cursa que juga a una distància tan propera a l'àrea, però tenint en compte l'impacte que ha generat, aquesta posició és encertada.

Jude Bellingham a prop d'igualar Wesley Sneijder

El cas és que Jude Bellingham en el seu debut en competició oficial va fer un gran gol davant de l'Athletic. A la segona jornada, l'anglès va anotar un doblet davant de l'Almeria, i és que en el cas que torni a veure porta davant del Celta, igualaria a Wesley Sneijder.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

El futbolista neerlandès va arribar al Reial Madrid el 2007, procedent de l'Ajax. La qüestió és que Wesley Sneijder, també va debutar amb un gol i a la següent jornada va fer un doblet, com fins ara ho ha fet Jude Bellingham. Tot i això, el que va ser jugador en el seu moment de l'entitat madridista, a la tercera jornada de Lliga, va aconseguir anotar un altre gol, anotant gols en tres jornades consecutives.

Jude Bellingham, si finalment aconsegueix anotar un gol contra el Celta, igualarà el rècord de Wesley Sneijder. No deixa de ser curiós que aquesta marca sigui protagonitzada per dos centrecampistes i no davanters. Aquesta dada ens fa indicar de la importància d'estar ben situat i de l'olfacte golejador de tots dos futbolistes.

Jude Bellingham pot superar els registres golejadors

Atesa aquesta explosió golejadora de Jude Bellingham, Carlo Ancelotti va declarar recentment en una entrevista: “Al club creiem que l'arribada de Bellingham cobreix l'absència de Benzema, sense crear gaires dualismes”. Reafirmant la idea que el Reial Madrid no fitxarà cap davanter i que l'anglès ajudarà la plantilla a resoldre la falta de gol.

Jude Bellingham no ha brillat per la seva capacitat golejadora, de fet en una mateixa temporada només ha aconseguit superar la barrera dels 8 gols en una sola ocasió. Tot i això, des de la seva arribada al Reial Madrid, està jugant en una posició molt propera a l'àrea, i va pel camí de superar els 14 gols de la temporada passada. A més, si davant del Celta anota un gol, igualaria la marca de Wesley Sneijder. Els aficionats madridistes estan desitjant tornar-lo a veure als terrenys de joc i veure si aconsegueix augmentar els seus registres golejadors.