Florentino Pérez mirant a Jude Bellingham amb la samarreta del Reial Madrid

Jude Bellingham demostra a Florentino que no es va equivocar: La millor inversió en anys

L'anglès demostra que no es van equivocar en fer el fitxatge i ho manifesta amb gols

Jude Bellingham està demostrant perquè el Reial Madrid va decidir pagar el seu elevat preu de traspàs. El futbolista és possiblement el que millor ha començat la temporada de la plantilla madridista. En el seu debut de lliga davant de l'Athletic, va anotar un gran gol, però és que a la segona jornada, contra l'Almeria FC, ha marcat dos gols que han ajudat l'equip a aconseguir la victòria.

Jude Bellingham és l'actual pitxitxi de LaLiga. Sense ser un golejador nat, ha aconseguit aportar tres gols que han ajudat, a col·locar-se primers a la classificació de la Lliga. El jugador, amb el nou esquema que proposa Carlo Ancelotti, és el mitjapunta titular i sembla que està adaptat a la nova posició i als seus nous companys.

Jude Bellingham, el nou galàctic

Jude Bellingham, com a mitjapunta, intenta ser l'enllaç entre els migcampistes i els davanters. L'anglès té una gran capacitat associativa que ajuda a tindre millor distribució de la pilota. El "5" mostra un poder físic que l'ajuda a estar actiu gran part dels minuts, sent de vital importància per a Carlo Ancelotti.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Jude Bellingham, amb tot just dos partits de LaLiga, ha convençut els pocs detractors que tenia i està enamorant tots els madridistes. A molts aficionats no els convencia la seva arribada, pel seu alt preu i que els jugadors de les illes britàniques no solien rendir a Espanya. Tot i totes les crítiques, ha demostrat que pot ser molt important aquest any com en les pròximes temporades.

Florentino Pérez tenia clar que havia de rejovenir el centre del camp del Reial Madrid. En els darrers anys, la direcció esportiva ha fitxat Camavinga i Tchouaméni per donar el relleu de Casemiro i de Modric. Tot i això, aquest estiu han fitxat la joia de la corona, Jude Bellingham, que ha de ser el pilar per al futur de la plantilla.

Jude Bellingham, torna la confiança a Florentino

Jude Bellingham ha mostrat ser diferent i amb la seva capacitat golejadora ja té a les butxaques tots els aficionats del Reial Madrid. El "5" ha caigut dret a la capital espanyola i ja assumeix les responsabilitats d'un líder tot i haver arribat fa uns mesos a la plantilla. Tot i que els últims dies havien sorgit notícies que no era un exemple de bon company al Borussia Dortmund, a Madrid sembla tot al contrari.

Jude Bellingham ja ha mostrat ser important per al Reial Madrid. Carlo Ancelotti vol que continuï amb aquest rendiment i que ajudi la plantilla a generar el que més necessiten, gols. El mitjapunta ja ha demostrat que el preu que s'hi va pagar serà insignificant amb relació a la seva projecció i al que pot aportar perquè l'equip aconsegueixi els seus objectius.