Jude Bellingham amb un gran somriure

Jude Bellingham es converteix en el focus de les crítiques i posa en avís el Reial Madrid

L'anglès ha rebut crítiques des d'Alemanya, però no sembla haver creat problemes a l'equip blanc

Jude Bellingham és una de les sensacions de l'inici de la temporada del Reial Madrid. El jugador anglès ha començat amb bon peu la seva etapa madridista, iniciant el seu debut a LaLiga amb un autèntic golàs. Tot i això, el mitjà alemany 'Bild' recentment ha publicat un article en què diversos companys de la seva etapa al Borussia Dortmund van celebrar la sortida del jove de vint anys.

Segons el diari 'Bild' un dels diaris més importants d'Alemanya, l'anglès va crear problemes al vestidor del Dortmund a causa dels seus aires de grandesa. La raó principal que justifica els problemes és que en els moments d'agraïment a l'afició, Jude Bellingham sortia només en comptes de sortir amb els seus companys. Tot i que era un dels capitans de l'equip alemany, sembla no haver deixat bones sensacions després de sortir del Borussia.

Jude Bellingham criticat per la sortida del Borussia Dortmund

Des d'Alemanya indiquen que Sebastian Kehl, actual director esportiu del Borussia Dortmund, coneixia i era conscient de les actituds de Jude Bellingham i com era considerat al vestidor. Tot i això, s'informa que malgrat el coneixement i les queixes dels seus companys no van voler sancionar l'anglès. La secretària tècnica es va decidir no castigar el jove perquè no s'interrompessin les negociacions produïdes amb el Reial Madrid.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Tot i això, des de la seva arribada al Reial Madrid, Jude Bellingham sembla haver entrat amb bon peu i amb bona sintonia amb els seus companys. Des de l'inici de la pretemporada, l'anglès va ser ben rebut al vestidor i fins i tot ha fet broma en diferents ocasions per xarxes socials amb Camavinga o Tchouaméni. Carlo Ancelotti va sortir a defensar el futbolista a la roda de premsa, després de la polèmica celebració del jugador. L'italià, amb referència al jove, va dir que té molta personalitat i que s'ha adaptat molt ràpidament a l'esquema de l'equip.

Jude Bellingham fa bones amistats al Reial Madrid

Jude Bellingham no només ha caigut dret al club blanc, sinó que també entre l'afició madridista. El jugador ha mostrat aquest gen que caracteritza els aficionats i futbolistes del Reial Madrid. Tot i començar amb uns problemes al genoll, l'anglès gairebé no s'ha perdut entrenaments i ha deixat clara la seva candidatura per ser un pilar fonamental aquesta temporada.

Carlo Ancelotti sempre ha estat considerat un bon gestor de vestidor i ha destacat pel tracte amb els futbolistes. Veurem com evoluciona l'ecosistema del Reial Madrid, però després del primer mes de Jude Bellingham amb la samarreta blanca tot sembla anar sobre rodes. Els aficionats estan expectants i amb ganes de veure l'anglès sobre el terreny de joc i les crítiques no semblen haver afectat el migcampista.