Juanma Castaño mira cap a un costat amb un túnel negre al fons de la imatge
FUTBOL

La 'broma' sobre la mort de Juanma Castaño que no té cap gràcia

Juanma Castaño ha estat el protagonista d'una broma que se n'ha anat una mica de les mans en un dia molt assenyalat

Juanma Castaño és una de les veus més reconegudes de la ràdio esportiva espanyola. Fa molt temps que està en antena i, juntament amb el seu equip de la COPE, ha creat una manera diferent de seguir l'actualitat del món del futbol. Cada cap de setmana, milers d'oients s'enganxen al transistor per escoltar Temps de Joc durant el dia i acabar amb El Partidazo de COPE més enllà de la matinada.

A més, en els últims temps, el bo de Juanma Castaño ha guanyat molta popularitat per la seva aparició a Masterchef Celebrity i la seva relació amb la també periodista de COPE, Helena Condis. Tot i això, avui és notícia per una broma que se n'ha anat de les mans. Sí, perquè alguns han aprofitat una data tan assenyalada com la d'avui per fer una acció força polèmica.

"Ha mort el periodista Juanma Castaño"

Fa pocs minuts, ha començat a córrer com la pólvora per X (l'antic Twitter) una notícia molt sorprenent. I és que el compte de @SLDeporte ha afirmat que Juanma Castaño havia mort i que la mateixa Cadena COPE havia confirmat la notícia. Ho han fet dient que "a la seva pàgina web fa pocs minuts han confirmat la seva mort a les 4.27 hores d'aquesta matinada".

En un primer moment, l'alarma s'ha instal·lat a la xarxa social, encara que al cap de pocs minuts s'ha destapat el pastís. Avui és el Dia dels Innocents i aquest només n'ha estat un exemple més de les moltes bromes que circulen per xarxes socials. Tot i això, malgrat que ja hem confirmat que només es tracta d'un joc, sembla que a molts internautes no els hi ha agradat gens.

I és que la Cadena COPE travessa un any molt complicat i les emocions afloren. Primer va ser l'estafa de Willy Valadés i, més recentment, la mort de Pepe Domingo Castaño, el 'pare' de l'equip d'esports en què treballa Juanma Castaño. Per tant, és normal que a alguns no els hagi fet gaire gràcia tot aquest assumpte.

Sigui com sigui, Juanma Castaño segueix més viu que mai i continuarà donant guerra molt de temps. Està en el millor moment de la seva carrera i només pot anar millor. Els resultats de la COPE no paren de millorar i gran part de culpa la té ell, ja que s'ha convertit en tot un personatge de la crònica social espanyola.