Joao Félix davant d'un fons estrellat

Joao Félix i Xavi es posen d'acord pel bé del FC Barcelona: 'Jo jugo aquí'

El portuguès sap quina és la seva posició

Joao Félix ha rebut molt suport i afecte des que va arribar al FC Barcelona . Tant que fins i tot ell mateix s'ha sorprès. És un jugador de molta qualitat, un reforç que segur que ajuda molt el club català.

Actualment, Joao Félix està amb la selecció portuguesa; en plena disputa per la classificació de l'Eurocopa del 2024. El 12 de setembre, el portuguès va ser partícip de la golejada de la selecció a la de Luxemburg (9-0). De fet, el seu gol va ser el que va tancar el marcador i ho va fer en només mitja hora.

Fa poc que Joao Félix va arribar a Barcelona, però ja ha tingut els minuts de glòria. Ara el jugador està ansiós per tornar a la ciutat i ajudar el seu equip a seguir sumant punts per a la lliga. Caldrà veure si el tècnic compta amb ell o no, encara que tot apunta que sí.

Joao Félix amb una bandera de la UEFA Champions League
Joao Félix creu en el futur culer | Europa Press, Getty Images Pro

Joao Félix sap on jugarà

Joao Félix va concedir una entrevista a SPORT per explicar els seus primers dies al club català. El '14' va assegurar que s'havia sentit molt recolzat i ho estaven tractant molt bé. També comentava que això potser és degut al seu fort amor pel club culer.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Joao Félix ha dit diverses vegades que volia formar part d'aquest club des de sempre. Això segur que l'ha ajudat a connectar més amb els seguidors blaugrana, que valoren molt els jugadors amb “ADN Barça”. A més a més, és un talent jove que pot aportar molt al club en moments puntuals.

Van aprofitar per preguntar-li per la seva posició al Barça, i Joao Félix va respondre: "Em veig còmode partint des de l'extrem esquerre". Just després d'això va afegir: "Ja hi jugo des de fa algun temps i crec que és on a Xavi li agrada més posar-me".

Esperances i sensacions

En el seu debut, que també va ser la seva primera convocatòria, Joao Félix ja va donar una bona carta de presentació i va deixar bones sensacions. Caldrà esperar a la tornada dels partits de LaLiga per continuar veient-ne el desenvolupament.

El portuguès ha admès que se sent bé i amb forces per afrontar la nova etapa que se li ve. També li van preguntar per la Champions League i Joao Félix té clar que hi ha la possibilitat de guanyar-la. Tot i així, també va dir que cal anar pas a pas i no precipitar-se.

És de suposar que Xavi Hernández comptarà amb Joao Félix per a diverses ocasions i que li deixarà demostrar el que val. Per aquesta raó, caldrà estar expectants i llestos per veure el portuguès en qualsevol moment.