Muntatge de Laporta i Xavi Hernández

Joan Laporta troba la solució: El FC Barcelona els tindrà tots disponibles

La victòria al Gamper no va ser la millor notícia de la nit per als culers

Joan Laporta va estar visiblement content durant el partit del Gamper a Montjuïc. En diverses ocasions, tant el president com a part de l'staff, han fet referència al seu nou estadi com la muntanya màgica i sembla que el primer 'regal' ja ha arribat. Com habitualment passa, la llotja del Barça estava a vessar, però entre tots ells va destacar qui ha salvat l'equip a cinc dies del debut de la Lliga.

Xavi Hernández podria comptar amb tots els jugadors aquest diumenge, un cop es faci oficial la venda del 48% del Barça Studios a l'empresa mexicana, Mountain Nazca. Els asteques pagarien per aquest percentatge 180 milions d'euros, dels quals 30 serien avançats aquest mateix estiu perquè el club pugui inscriure tots els jugadors a LaLiga. A més, a aquesta quantitat se li han de sumar les diferents vendes que queden per anunciar, cosa que podria permetre fer fitxatges abans que s'acabi el mercat.

Imatge del president del Barça, Joan Laporta, parlant per telèfon mòbil
Joan Laporta hauria arribat a un acord amb Mountain Nazca | Europa Press

Joan Laporta treu una nova palanca del barret

Després de l'aparent fiasco de la palanca alemanya i la compartida entre Orpheus i Socios.com, la directiva ha aconseguit vendre en temps rècord el percentatge que havien absorbit els dos darrers. Tot i que el seu valor ha baixat dels 200 'quilos' per les urgències del club a aconseguir liquiditat, Joan Laporta ha aconseguit que Mountain Nazca desemborsi 180 milions repartits en diversos anys.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

De la mateixa manera, les vendes de Dembélé, Kessié i companyia continuen sent igual de necessàries per poder inscriure els jugadors restants. A més, el Barça no caldria que tornés els 20 milions avançats per Orpheus i Socios.com, ja que en fer-se enrere, el club els podria cobrar per compensar les pèrdues.

Xavi es va alegrar i va enviar més feina a Joan Laporta

Després de la remuntada i aixecar el trofeu Joan Gamper, el tècnic va comparèixer davant els mitjans i va deixar diversos titulars. Encara que segurament ell ja coneixeria la palanca que es va anunciar hores després, no en va informar res, però sí que va deixar clar que la plantilla necessitava reforços importants. Tot i això, per a molts dels presents a Montjuïc, les noves peces han de ser els joves més un lateral dret, l'única posició que va quedar visiblement latent que cal millorar.

A falta de cinc dies per a l'inici de LaLiga, Xavi sap que podrà alinear el seu onze titular, encara que falta per conèixer si Araújo està lesionat o amb molèsties. El Getafe exercirà de local en el seu enfrontament contra el Barça, que comptaran amb els fitxatges i renovats com Gündogan, Oriol Romeu o Balde. Per això, Joan Laporta ha d'anunciar la palanca i les sortides com més aviat millor, cosa que li donarà flexibilitat i llibertat per donar-nos alguna sorpresa més.