Muntatge de Joan Laporta desafiador i Matheus Fernandes amb foc de fons

Joan Laporta guanya el judici i fa un regal al FC Barcelona de 7M€

El Barça tenia un compte pendent que després de diversos anys de disputes legals han sortit guanyant

Joan Laporta continua amb el seu pla de sanejament econòmic per al Barça i la darrera disputa legal farà recuperar gairebé 7 milions d'euros. Bartomeu va escometre un fitxatge que ningú va entendre al seu moment i fins i tot tres anys després continua sense comprendre's. El jugador va acabar sortint del club i denunciant aquest per acomiadament improcedent, però finalment no percebrà la quantitat que ell esperava.

Matheus Fernandes va rebre gairebé vuit milions d'euros després d'haver jugat només 17 minuts amb la samarreta culer. El migcampista no va aconseguir gran fama al Brasil i inexplicablement per a molts aficionats es van desemborsar 7 milions d'euros per ell el gener del 2020. El seu contracte s'allargava fins al 2025, però només un any després en van prescindir, sent condemnats pel Jutjat Social a pagar 7,7 milions d'euros.

Joan Laporta guanya el recurs i s'embutxacarà 7M€

Tot apunta que Matheus Fernandes va fitxar pel Barça per mitjà d'Eric Abidal, que va anar al Brasil davant els informes que en tenia. Inexplicablement, el pivot no havia jugat gaires minuts amb el Palmeiras, però el seu exercici en un entrenament va servir per sorprendre el francès. Després d'això, els culers van desemborsar 7 milions d'euros pel carioca i tan bon punt va arribar va sortir cedit al Valladolid.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Finalment, el desenllaç no va ser feliç per a cap de les parts, ja que Matheus Fernandes va sortir del Barça i van haver de desemborsar una quantitat molt important per rescindir el contracte. Joan Laporta el va acomiadar en una de les seves primeres mesures com a nou president i no només va guanyar aquella contesa, sinó que ara li ha guanyat el judici al qual van recórrer.

El TSJC ha rebaixat a 731.291 euros la indemnització

Joan Laporta ha celebrat la victòria, però Matheus Fernandes encara pot presentar un recurs a la sentència del TSJC. Tot i així, el brasiler continua tenint el 'record' de la participació més cara del Camp Nou, en disputar només 17 minuts.

Joan Laporta no comptava amb aquest ingrés, però això demostra que a la directiva van tots a una per millorar la situació econòmica del club. Tot i que sembla una quantitat ínfima, ajudarà a planificar el proper mercat hivernal o fins i tot en tema de possibles noves inscripcions.

Matheus Fernandes va tornar al Brasil després del seu pas nefast per Europa i al seu país natal tampoc no ha aconseguit guanyar-se gran fama al Red Bull Bergantino. A les inferiors de la Selecció era un pivot molt prometedor, però sembla que des que es va convertir en culer la seva carrera va anar cap avall. Per això, el carioca no llençarà la tovallola i confia a no haver de tornar els 7 milions que li ha imposat el TSJC, però de moment Joan Laporta s'ha apuntat una altra victòria.