Muntatge de Joan Laporta mirant a Gavi i Pedri

Així va ser la reacció de Joan Laporta després de conèixer la greu lesió de Gavi

El president del FC Barcelona es va veure sorprès per les notícies que van arribar des de Valladolid i es va encendre completament en conèixer l'abast real de la lesió

Primer es va forçar Pedri González perquè jugués els Jocs Olímpics. Després es va exigir que Lamine Yamal viatgés amb Espanya per contrastar una lesió més que confirmada per part del Barça. I, posteriorment, s'ha carregat de minuts Gavi, que aquest diumenge s'ha lesionat de gravetat amb la selecció espanyola.

En totes aquestes actuacions, hi ha un denominador comú: Luis de la Fuente. El seleccionador ha tret els colors a més d'un culer que aquesta nit ha vist com s'apagava la llum d'una estrella mundial. Gavi ha estat víctima d'una altra negligència o manca de responsabilitat de la Reial Federació Espanyola, que aquesta vegada pot portar conseqüència més que nefastes.

Al FC Barcelona no donen crèdit davant de tanta falta de sensibilitat. Una manera d'actuar que, màgicament, sempre acaba repercutint en els interessos del club. Després de les primeres exploracions, tot apunta que el jugador del planter blaugrana s'ha trencat el lligament encreuat del genoll dret.

Una lesió que, si no implica afectació al menisc, el mantindrà uns set mesos apartat dels terrenys de joc. Amb tot, Gavi tornarà, en el millor dels casos, abans que comenci l'estiu. Quan semblava que la infermeria es buidava i que Gavi per fi podria brillar al costat de Pedri, tot s'ha tornat a esvair.

La lesió de Gavi va encendre totes les alarmes a Barcelona

Passat el minut 20 de partit contra Geòrgia, Gavi va patir un cop dur al turmell dret. Tot i que va intentar tornar al camp després de rebre atenció mèdica, es va adonar que no podia continuar. Això va generar molta preocupació a la banqueta espanyola, però també a Barcelona.

A Can Barça encara estan intentant assimilar els fets, però continuen sense poder donar resposta a moltes preguntes. A falta de confirmació oficial per part del club, a Barcelona no eviten amagar l'empipada amb la Federació Espanyola.

A l'entitat culer no entenen la gestió de De la Fuente, que va arriscar amb Gavi malgrat que Espanya ja estava classificada per a l'Eurocopa. "Gavi ho havia jugat pràcticament tot i no se li ha volgut donar descans", apuntaven fonts del club blaugrana.

El detall que més va emprenyar Joan Laporta, al descobert

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va passar una tarda de diumenge tranquil·la. A més, el cap del club va visitar el 'Tot Gira', un programa de Catalunya Ràdio que estava d'aniversari aquest diumenge. Ara bé, després de conèixer l'abast de la lesió de Gavi, el president va explotar.

I és que Gavi va ser l'únic jugador, amb Robin Le Normand, que va repetir titularitat després del partit contra Xipre. Luis de la Fuente no va voler donar-li descans i, al cap d'uns minuts, la tragèdia va passar. En conèixer aquest fet, Laporta va explotar contra la gestió de la Federació, que fa mesos que afecta el Barça de forma descarada.

Al Barça estan farts de la gestió de la Federació Espanyola

Les lesions de jugadors del Barça durant les concentracions amb Espanya no agafen ningú per sorpresa a Barcelona. Al club blaugrana estan cansats d'algunes maneres de fer de la Federació, que també van afectar, diverses vegades, jugadores del Barça femení. És el cas d'Alexia Putellas, que també es va trencar el lligament creuat del genoll durant una estada amb la selecció.

El cas de Gavi, lamentablement, és un altre capítol més d'una història que, ara com ara, sembla interminable.