Joao Félix, feliç, amb la mà a la barbeta amb un escut ratllat de l'Atlètic de Madrid

L'incendi de Joao Félix es fa més gran i es planteja la rescissió de contracte

L'entorn i els representants del portuguès pressionen la directiva colchonera

El caos de Joao Félix amb l'Atlètic de Madrid segueix i no sembla que es resoldrà fins als darrers moments de mercat. En els últims dies, diversos mitjans de comunicació han dit que l'entorn i els representants del portuguès estan intentant trencar el contracte del jugador amb el club. Aquesta actuació es deu a una situació límit que enfronten ambdues parts.

A l'Atlético de Madrid volen que el jugador surti cedit a un club on es pugui revalorar. Però també volen cobrar una quantia pel préstec i que el nou destí s'ocupi de la fitxa del portuguès. D'altra banda, Joao Félix va sortir aquest estiu en una entrevista amb Fabrizio Romano esmentant que la seva intenció era jugar al Barça.

Muntatge de Joao Félix i Simeone
Joao té la relació trencada amb Simeone | Europa Press

Joao Félix i la seva estada a l'Atlético de Madrid sembla haver finalitzat

En els darrers dies, ha saltat la bomba que tant els representants com l'entorn del Joao Félix busquen rescindir el contracte amb l'Atlético. El fet que es busqui la cancel·lació és perquè el portuguès ha estat apartat tota la pretemporada de la resta dels seus companys. Durant els partits amistosos, el davanter no ha disputat cap minut i mai no ha estat convocat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Joao Félix va ser convocat per al primer partit de LaLiga, però, va ser-hi a la banqueta, va sortir a escalfar, però no va tenir minuts. Durant els minuts en què va estar escalfant, alguns dels aficionats van dedicar-li insults. Els càntics, més la suma d'estar apartat tota la pretemporada, sembla que han acabat amb la paciència del jugador.

Després dels esdeveniments succeïts la primera jornada de LaLiga al Cívitas Metropolitano, sembla que l'entorn s'ha posat en contacte amb advocats per intentar rescindir el contracte. Segons els rumors, els defensors del davanter volen al·legar que el portuguès ha pogut patir assetjament per part del club. I creuen que amb aquest motiu pot ser suficient per intentar separar els camins del jugador i de l'entitat.

Joao Félix sembla tenir clar el seu destí

L'enigma que envolta Joao Félix i la seva relació amb el club ha arribat a un punt crític, les dues parts es volen sortir amb la seva i algú haurà de cedir. L'Atlético de Madrid vol cedir Joao Félix a un equip on pugui lluir i revalorar-se per intentar vendre'l i recuperar la inversió realitzada. D'altra banda, el jugador ha expressat públicament el seu interès d'anar al Barça, per la qual cosa dificulta trobar-hi un altre destí.

L'afició ja s'ha decantat recolzant el club i el seu entrenador, Simeone. Tant la direcció esportiva com Joao Félix com volen sortir del club, però el seu destí no sembla clar. En els darrers dies de mercat caldrà estar molt atents al futur del portuguès, perquè és molt complicat que el seu futur es resolgui pròximament.