Primer pla de Gündogan mirant a càmera

Ilkay Gündogan explica tota la veritat del seu fitxatge pel FC Barcelona: 'Va ser perfecte'

El migcampista es mostra content per complir el seu somni i espera assolir molts èxits amb la samarreta blaugrana

L'arribada d'Ilkay Gündogan ha significat per a molts culers l'alegria d'un títol. Tenir la possibilitat d'arrabassar el líder al Manchester City s'ha celebrat molt a la Ciutat Comtal. A més, no tindrà problemes a adaptar-se al model de joc que proposa Xavi Hernández per la seva experiència i qualitat.

En una entrevista que ha coincidit Ilkay Gündogan, ha especificat que si l'oferta de renovació hagués arribat abans, les coses podrien haver estat diferents. "El City va esperar un temps relativament llarg fins que les converses realment es van intensificar". "El final va ser perfecte, no podria haver arribat en un millor moment" aclareixo sobre la seva finalització de l'etapa a Manchester.

Ilkay Gündogan reconeix el seu somni de vestir la samarreta del
FC Barcelona

Ilkay Gündogan ha reconegut que no va ser fàcil sortir de Manchester, però que ho va fer per complir el seu somni, vestir la samarreta del Barça: “També era el meu somni de nen jugar al FC Barcelona”. "No vull entrar en detalls, però ja era força tard a la temporada", va dir el migcampista sobre quan li arribo l'oferta de renovació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Tot i això, aclareix que la seva sortida no s'hauria produït si Xavi Hernández no li hagués trucat: "Vaig tenir bones sensacions immediatament. Crec que tenim un caràcter molt similar. Fins i tot, ell tenia alguns aspectes en el seu joc que també són presents en el meu. Aquesta podria ser una de les raons per les quals em valora"

Sens dubte que la trucada de Xavi Hernández va ser clau per convèncer l'Ilkay Gündogan. El de Terrassa també ha estat clau per veure com l'alemany ha estat capaç d'adaptar-se a la filosofia i als requisits que exigeix l'entrenador. La seva arribada al FC Barcelona fa que la plantilla millori i que sigui el tutor dels més joves que hauran de prendre el relleu.

Ilkay Gundogan un líder dins i fora dels terrenys de joc

Amb Ilkay Gündogan a la plantilla, Xavi Hernández ha de tractar de competir per tots els títols. A LaLiga ja hem vist com l'equip és capaç de competir a un bon nivell, però ara toca fer-ho a la Champions. El grup se senten preparats i volen demostrar als aficionats del que són capaços.

No serà una tasca senzilla, però com a mínim tenen l'obligació de passar de grups. Amb Ilkay Gündogan el FC Barcelona guanya veterania i capacitat de controlar el joc per als moments claus, potser era el que li faltés els últims anys al centre del camp de Xavi Hernández. L'alemany no és un dels capitans del club, però, exercirà com a tal sense portar el braçalet.