Muntatge d'Ilkay Gündogan mirant a Noah Darvich

Ilkay Gündogan deixa clar amb qui vol jugar al Barça: 'No puc esperar'

L'alemany acaba d'arribar-hi, però té clar amb qui vol compartir el mig del camp

Ilkay Gündogan està en ple procés d'adaptació, però amb la lesió de Pedri ha fet un pas endavant i és dels que més genera en atac. Xavi confia molt en ell i va tenir gran importància per convèncer-lo de sortir del City, però ara ja coneix qui és el 'protegit' del 22.

Noah Darvich va ser un dels fitxatges estrella de la Masia. El teutó tenia darrere seu els equips més grans d'Europa, però es va acabar decantant pel Barça, on amb 16 anys ja ha participat als entrenaments de Xavi. A més, el mateix Ilkay Gündogan ja s'ha mostrat molt il·lusionat amb ell, cosa que motiva tant el jove com l'afició.

Noah Darvich és un diamant en brut per a la medul·lar

En els últims dies, ha sortit a la llum que Laporta i Xavi han consensuat que al mercat hivernal han d'intentar fitxar un pivot per donar competència a Oriol Romeu. Tot i això, Noah Darvich va arribar a la Ciutat Comtal amb la intenció de créixer i complir totes les expectatives que s'han generat per acabar sent el migcentre titular. L'aposta sembla que va per bon camí i un dels seus ídols, Ilkay Gündogan, ja li ha començat a donar consells en alguns entrenaments.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

"Els nois de l'acadèmia, de La Masia, venen a nosaltres habitualment per entrenar. És un gran incentiu per als jugadors joves. Estic molt emocionat de veure com es presentarà Noah Darvich. Tinc moltes ganes de conèixer-lo", va declarar Bild.

Per sort per a tots dos, si Xavi continua en la seva línia de donar l'oportunitat als més destacats de La Masia, Ilkay Gündogan i Noah Darvich podrien compartir minuts al centre del camp. No trigarem gaire a veure el jove de 16 anys convocat amb el primer equip, però al club han acordat mesurar molt bé els temps del polivalent migcampista.

Noah Darvich és un perfil com Jude Bellingham.

Tot i que ha jugat en totes les posicions del centre del camp, fins i tot d'extrem, Noah Darvich és diferencial als últims metres, a més de comptar amb arribada. De mica en mica va guanyant minuts amb el Barça Atlètic, però Rafa Márquez continua demostrant-li que s'haurà de guanyar la titularitat als entrenaments.

Joan Laporta i companyia van aconseguir un dels noms més prometedors del panorama europeu per només 2,5 milions d'euros. El preu es podria considerar elevat per a algú de 16 anys, però amb les quantitats que es desemborsen actualment és una inversió perfecta. A més, Ilkay Gündogan podria escortar-lo en el seu debut amb el primer equip, tot un somni per al jove i una imatge que il·lusionaria Alemanya sencera, veient el futur i el present de la Selecció a l'elit mundial.