Imatge de Florentino Pérez, president del Reial Madrid, i Pep Guardiola, entrenador del Manchester City

Guardiola s'interposa al camí de Florentino Pérez: li roba un fitxatge al Madrid

Florentino Pérez tenia bons informes del jugador sobre la taula, però Pep Guardiola també sospira per ell

El Reial Madrid encara no ha dit la darrera paraula. El mercat de fitxatges és tan impredictible que ningú no s'atreveix a fer pronòstics. Per això, al Reial Madrid es conviu amb una estranya sensació de calma tensa. Tot i que sembla un impossible, ningú del club assegura al 100% que Kylian Mbappé no arribarà aquests últims dies de mercat al Bernabéu.

Pot passar de tot. Mbappé a banda, una altra de les opcions que valoren a la secretaria tècnica blanca és la de Florian Wirtz. El talentós migcampista, de 20 anys i de tall ofensiu, va ser una de les sensacions de la temporada passada al Bayer Leverkusen i a Madrid no descarten un intent en aquests últims dies de mercat.

El problema? Que el Bayer Leverkusen demana la barbaritat de 100 milions d'euros i que Pep Guardiola també el vol per al seu Manchester City. El Reial Madrid, doncs, haurà de superar aquest impediment si vol el jugador. Cosa que sembla complicada, ja que qui té més múscul financer per dur a terme l'operació és el City.

Guardiola s'interposa al camí de Florentino

I és que si el City no s'hagués interessat pel futbolista, segurament no estaríem parlant d'aquests 100 milions d'euros. Tot i així, i sabent que el City també li va al darrere, el Leverkusen té les de guanyar i taxa el futbolista en 100 milions.

Cosa que el converteix en pràcticament impossible per al Madrid.

Pep Guardiola en primer plano
Guardiola també segueix la pista de Florian Wirtz | Europa Press

Guardiola i el club dels 100 milions

El Manchester City és un club acostumat a fer barbaritats. Si bé és cert que normalment els surt bé —doncs des de l'arribada de Guardiola el club citizen no ha parat de guanyar títols—, també ho és que les seves incorporacions solen ser sempre sonades.

Com l'última d'aquesta temporada, la de Joško Gvardiol. El club de Manchester va arribar a pagar 100 milions d'euros per a convertir el central croat en el defensor més car de la història. Futbolista que, per cert, també va ser pretès pel Reial Madrid.

Ara el nom de Florian Wirtz surt a la palestra. Veurem qui guanya aquesta batalla.