Primer pla de Frenkie de Jong somrient i mirant a càmera

Frenkie De Jong es deslliura del botxí: Ja té barra lliure per complir el seu somni

El neerlandès té via lliure per renovar amb el club després de marxar un dirigent del club culer

Frenkie De Jong es troba en el millor moment des de la seva arribada al Barça i el seu nivell el recolza. El neerlandès sempre s'ha sentit valorat dins de l'entorn culer i ha expressat en diferents ocasions el desig de triomfar al Camp Nou. Tot i això, a l'entorn del futbolista no han estat contents en moltes ocasions quan s'especulava el nom del "21" amb una possible sortida per solucionar els problemes econòmics.

Amb la marxa de Mateu Alemany del Barça, probablement Frenkie De Jong respira una mica més tranquil i és conscient que ara com ara pot prolongar el seu somni. El neerlandès ha detallat en diverses entrevistes que li agradaria renovar amb el Barça i estendre la seva vinculació amb el club culer durant molt de temps. El migcampista ha pujat el nivell des de l'arribada de Xavi Hernández i vol tenir més protagonisme.

Frenkie De Jong té clar que no vol sortir del Barça

Ara que Frenkie De Jong forma part dels membres de la capitania culer, se sent encara més valorat i així ho ha mostrat en diverses entrevistes. "És un gran honor estar entre els capitans. Sempre va ser un somni jugar aquí. I estar entre els capitans quan vens d'Holanda, no sent d'Espanya o Catalunya, és un gran honor" va declarar el neerlandès.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Tot i que Frenkie De Jong estigués en venda, el centrecampista sempre ha estat caut i sabedor que casa seva és a Barcelona: "Jo no volia anar-me'n. Ho tenia clar des de sempre, no volia, per això vaig estar molt tranquil, ho havia decidit". Tot i que la intenció de la junta directiva de Joan Laporta i Mateu Alemany era treure molts diners pel jugador, el "21" es va mantenir ferm.

La sortida de Mateu Alemany dona llum verda a la renovació de Frenkie De Jong

Amb Mateu Alemany fora del Barça, ara a Frenkie De Jong li tocarà negociar la renovació amb Deco, el nou director esportiu. El Barça vol que el centrecampista també allargui el contracte amb el club culer, però perquè això passi, li demanaran una rebaixa salarial. Actualment, el neerlandès és un dels jugadors que té el sou més elevat del club i el seu contracte finalitza el 2026.

Amb Frenkie De Jong com a pilar al centre del camp de Xavi Hernández, el Barça ha pujat el nivell i el jugador és capaç de controlar el ritme de joc. Mateu Alemany ha estat un referent durant els últims anys en l'àmbit estructural a l'economia culer, però ara amb la seva sortida serà Deco qui prengui aquest relleu. Els aficionats estan molt contents amb el rendiment del neerlandès i ells també esperen poder gaudir del futbol durant molts anys més.