Florentino Pérez mirant un dibuix de 40 milions d?euros sobre una foto del desert

Florentino Pérez rebutja 40 milions després de la lesió d'Éder Militao: No se'n pot anar

Aràbia Saudita vol un jugador de la plantilla de Carlo Ancelotti, però l'oferta ha estat rebutjada

Tot i que el mercat de fitxatges a Europa finalitza l'1 de setembre a les 23.59, a Aràbia no finalitza fins al 25 de setembre. Això fa que tots els equips siguin vulnerables davant del poder econòmic del país saudita. Els equips de l'Orient Mitjà estan decidits a crear una lliga competitiva i desbancar els clubs europeus a l'hegemonia del món del futbol.

Hores abans del tancament ha arribat una proposta al Reial Madrid per David Alaba. El futbolista austríac és desig d'un dels quatre equips de l'estat saudita i es rumoreja que li poden pagar una quantia propera als 25 milions d'euros. Tot i això, en la direcció esportiva de Florentino Pérez no es medita donar sortida al defensa, atesa la greu lesió d'Éder Militao.

David Alaba i Florentino Pérez diuen NO a Aràbia Saudita

David Alaba, malgrat l'extraordinària oferta que li han proposat, vol seguir al Reial Madrid. Florentino Pérez, a més, s'ha negat rotundament davant l'oferta de 40 milions d'euros que han presentat per aconseguir els drets del jugador. El cos tècnic, sabedors de la importància que tindrà l'austríac aquesta temporada, tampoc no volen que l'experimentat defensor surti del club.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Després de la greu i sobtada fractura d'Éder Militao, el Reial Madrid s'ha vist embolicat en una delicada situació. La idea de Carlo Ancelotti era comptar amb els mateixos centrals de la temporada passada. Tot i això, després de confirmar-se la durada del brasiler, es va dubtar si acudir al mercat per enfortir aquesta posició. Finalment, no s'ha emprès cap incorporació i David Alaba serà el líder de la línia defensiva.

David Alaba tindrà protagonisme aquesta temporada amb Carlo Ancelotti

David Alaba s'ha tornat en un pilar fonamental per a Carlo Ancelotti, el defensa des de la seva arribada el 2021 ha estat un baluard defensiu que ha ajudat a oblidar Sergio Ramos. Tot i les petites lesions habituals, l'austríac ha disputat 88 partits com a madridista i ja s'ha convertit en un dels favorits de l'afició. Aquesta temporada haurà de fer un pas endavant i intentar enfortir la defensa conjunta a Antonio Rudiger.

David Alaba haurà de ser un fix als esquemes de Carlo Ancelotti si el Reial Madrid vol aspirar a assolir els seus objectius. De moment, a les tres primeres jornades de LaLiga, la plantilla només han encaixat 1 gol. Si l'equip aconsegueix mantenir aquesta solidesa defensiva, seran un rival dur de batre. Els aficionats madridistes, sabedors que no faran cap incorporació d'última hora, desitgen que es tanqui el mercat de fitxatges i que comenci l'espectacle futbolístic.