Xabi Alonso amb l'escut del Reial Madrid

Florentino Pérez descobreix el preu del fitxatge de Xabi Alonso i al·lucina

El president el vol com a substitut d'Ancelotti, però ara mateix el seu fitxatge és molt car

Florentino Pérez ja pensa en qui serà el pròxim entrenador del Reial Madrid, i té diversos noms al cap. Amb la possible sortida d'Ancelotti a l'horitzó, el club és a la recerca d'un substitut a l'altura, i Xabi Alonso s'ha convertit en l'opció principal. Tot i això, el preu de tenir-lo per a aquest estiu és molt alt, cosa que frena el president del Reial Madrid.

La necessitat de preparar-se per al futur és clau davant la incertesa que envolta la continuïtat d'Ancelotti. Florentino no vol repetir casos com els de Lopetegui o Rafa Benítez, i ha de meditar molt bé a qui dona les regnes. El problema amb Xabi Alonso no és esportiu sinó econòmic, ja que la seva clàusula de sortida és al voltant dels 15 milions i té contracte fins a 2026.

Florentino haurà de negociar si vol treure'l del Bayern Leverkusen abans d'hora i, per si de cas, té altres opcions per sota seu. Una és la de Raúl González Blanco, una altra mítica llegenda del club i amb bon exercici al 'B', mentre que també es valora el retorn de José Mourinho.

Muntatge de Xabi Alonso conduint una furgoneta amb Ancelotti i Florentino a bord
Xabi Alonso és el favorit | e-noticies.cat

Xabi Alonso, un tècnic d'època

Al Reial Madrid veuen Xabi Alonso com un entrenador capaç de marcar una època al club. Com a jugador ja era el reflex del míster al camp, i ara està demostrant una capacitat molt gran. Va arribar a Leverkusen l'any passat amb l'equip en descens, els va acabar classificant per a l'Europa League i ara els té líders davant del Bayern.

El seu exercici amb l'equip és espectacular, i aquesta temporada encara no ha perdut cap partit oficial dels que ha jugat. Catorze victòries i tan sols un empat, contra els bavaresos. A més, ho ha aconseguit practicant un futbol vistós que agrada molt als aficionats i que ha enamorat Florentino Pérez.

Xabi Alonso es guanya el respecte de Florentino Pérez

Al Reial Madrid no només es plantegen invertir-hi per l'exercici esportiu, sinó per qui és. El desig que torni a casa una llegenda, sumat al respecte que té guanyat per la seva carrera, hi sumen molt. Xabi Alonso va guanyar tots els títols amb el Reial Madrid a més de conquistar l'Eurocopa i el Mundial amb la selecció espanyola.

Si Ancelotti acaba anant-se'n, a la capital l'esperen. Florentino Pérez farà tot el que pugui per resoldre la seva situació, i ell probablement hi ajudarà. L'afició no cal dir que el rebrà amb els braços oberts.