Joan Laporta i Florentino Pérez parlant

Florentino vol repetir l'operació Arda Güler: Robatori d'última hora al Barça

El Reial Madrid necessita millorar les posicions d'atac i pensa en un jugador del planter culer

El Reial Madrid i Florentino Pérez aquest estiu han estat molt perspicaços i es van avançar el Barça i Joan Laporta per robar-li a Arda Güler. La junta directiva culer, segons els rumors, tenia pràcticament tancat l'acord amb el jugador i amb el Fenerbahçe perquè el turc s'unís a la disciplina de Xavi Hernández.

Tot i això, Florentino Pérez a última hora milloro l'oferta presentada al Fenerbahçe, millorant econòmicament la proposta al club turc com a l'entorn d'Arda Güler per arrabassar-lo al Barça. Davant la falta de referències ofensives, el Reial Madrid pot estar pensant a repetir la mateixa operació per endur-se a un objectiu clar de Joan Laporta com de Xavi Hernández. I és que per completar la línia d'atac, la secretària tècnica està pensant en Dani Olmo com a possible fitxatge per a la temporada que ve.

Dani Olmo pot millorar l'atac del Reial Madrid

Dani Olmo ha renovat recentment amb el Leipzig, però aquest mateix estiu ja va tenir ofertes per abandonar Alemanya, tot i això, l'espanyol va preferir mantenir-se com a mínim un any més. I és que s'ha filtrat que el jove de 25 anys va voler incloure al seu nou contracte una clàusula de rescissió propera als 60 milions d'euros per poder sortir i que el club també es beneficiés amb la seva sortida. D'aquesta manera, si Florentino Pérez considera oportú, podria optar per negociar amb el Leipzig i així arrabassar-lo al Barça.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Els darrers anys, s'ha especulat molt que el Barça de Joan Laporta ha estat temptat de fer-se amb els drets de Dani Olmo. Es diu que el club culer va estar molt a prop de firmar l'espanyol el 2021, però que finalment Xavi Hernández va preferir fitxar Ferran Torres. Des de llavors, a la junta directiva es van quedar amb ganes de veure el jugador amb la samarreta culer, i més amb l'alt rendiment que ha tingut a Alemanya els últims anys.

Dani Olmo, el desig de Joan Laporta, pot ser arrabassat per Florentino Pérez

Dani Olmo ha expressat el seu desig repetides vegades de tornar a LaLiga i de triomfar a Espanya. Cal recordar que Dani es va formar al planter del Barça, però va sortir molt jove de La Masia per formar-se com a professional. Si el català arriba a signar pel Reial Madrid, tampoc seria el primer a vestir la samarreta dels dos clubs, l'últim exemple podria ser Kubo, que també es va formar a les categories inferiors del Barça, però que ha debutat en partit oficial amb el equip blanc.

El Reial Madrid necessita millorar les seves posicions d'atac i s'ha obert la possibilitat de fitxar Dani Olmo. L'espanyol ha pujat el rendiment i és un dels jugadors més cotitzats a la Bundesliga. Florentino Pérez pot repetir la mateixa jugada que amb Arda Güler i treure-li al Barça la possibilitat d'incorporar un desig de Joan Laporta: Dani Olmo.