Florentino Pérez en primer pla amb un mig somriure amb Toni Kroos al fons

FUTBOL

Florentino Pérez repetirà el fitxatge de Toni Kroos, 2 nous robatoris al Bayern

Florentino Pérez vol repetir l'estratègia marcada en el fitxatge de Toni Kroos i té dos candidats al Bayern de Múnic que farien un salt de nivell a la plantilla del Reial Madrid

Florentino Pérez gairebé sempre aconsegueix el que vol. La seva insistència i la seva fredor per tancar negocis és coneguda per tots i al Bayern de Múnic ja estan tremolant després de les últimes informacions. Sí, perquè després d'això que va passar amb el fitxatge de Toni Kroos pel Reial Madrid el 2014, ara la història està a prop de repetir-se.

Fa gairebé 10 anys, Florentino Pérez va trucar a la porta del Bayern per preguntar per un jove migcampista anomenat Toni Kroos. L'alemany estava començant a despuntar en el conjunt bavarès, però la seva il·lusió era canviar d'aires i va decidir frenar la seva renovació, posant en dificultats serioses la directiva del club. I és que el '8' del Reial Madrid acabava contracte el 2015, per la qual cosa se n'hauria anat totalment gratis un any després.

Toni Kroos amb la samarreta del Reial Madrid
Toni Kroos | Europa Press

Florentino Pérez era plenament conscient de la situació i no tenia pressa per tancar l'acord, ja que sabia que si el Bayern no acceptava la seva oferta, Toni Kroos arribaria gratis. I va encertar, ja que els alemanys no volien deixar-lo sortir sense rebre res i van signar el traspàs per només 25 milions d'euros un any abans de la finalització del seu acord. Una jugada mestra que ara vol repetir amb 2 noms propis que agraden molt a la planta noble del Santiago Bernabéu.

Florentino Pérez, a totes a buscar un nou cas com el de Toni Kroos

Florentino Pérez no es cansa de bussejar al mercat de fitxatges intentant pescar les millors opcions per al Reial Madrid. L'estiu passat ja va signar Jude Bellingham i tot apunta que aquest estiu fitxarà Kylian Mbappé, però en vol més. Per això, s'ha fixat en el quadre dirigit per Thomas Tuchel i en dues de les grans estrelles, que acaben contracte i podrien seguir el camí marcat per Toni Kroos.

El '8' va pressionar la directiva bavaresa per forçar la seva sortida i la jugada li va sortir rodona. S'ha convertit en una llegenda del Reial Madrid i s'ha guanyat el dret a decidir el seu futur, encara que Florentino Pérez no vol esperar i ja planeja més fitxatges. En concret, s'ha fixat en el motí que viu el Bayern i ha topat amb Alphonso Davies i Joshua Kimmich.

El president del Reial Madrid vol tornar a construir una època galàctica i sap que li falten un parell de peces clau per aconseguir-ho. Una d'elles, i potser la més evident, és al lateral esquerre, però Florentino Pérez s'ha mogut ràpidament i sembla que ja té un acord amb Alphonso Davies. I, d'una altra banda, no hi podria haver millor successor per a Toni Kroos que el seu hereu a la Selecció Alemanya: Joshua Kimmich.

Alphonso Davies i Joshua Kimmich, els desitjos de Florentino Pérez

Tant Alphonso Davies com Joshua Kimmich acaben el 30 de juny de 2025 i encara no han renovat. La situació delicada del Bayern no afavoreix aquest tipus de moviments i podria ser el moment ideal per a un canvi d'aires. Tots dos són jugadors de primer nivell mundial i segurament tenen molts pretendents, però Florentino Pérez ho té clar i farà un esforç per fitxar tots dos.

Joshua Kimmich i Alphonso Davies amb la samarreta del Bayern durant un partit
Davies i Kimmich, objectius del Reial Madrid | Europa Press

El més encaminat és Alphonso Davies. La seva renovació sembla estar en punt mort des de ja fa massa temps i els rumors que el situen al Reial Madrid cada vegada són més insistents. De fet, es rumoreja que Alphonso Davies ja ha signat algun tipus d'acord amb Florentino Pérez i que el seu fitxatge es farà oficial quan el Bayern accepti la seva sortida.

I és que, en el punt on es troben, Florentino Pérez té la paella agafada pel mànec. Si el Bayern no accepta la sortida d'Alphonso Davies, el Reial Madrid el fitxarà gratis el 2025. Però si el Bayern desitja rebre uns quants diners, haurà de deixar sortir el lateral en aquest mateix període de fitxatges. Sigui el que sigui, el final és el mateix, i acaba amb Alphonso Davies al Reial Madrid.

Però, a més d'Alphonso Davies, l'altra gran opció de mercat és Joshua Kimmich. El pivot és a l'agenda del Barça i del Manchester City, però Florentino Pérez ho té clar. Només intentarà el seu fitxatge seguint el mètode que va patentar amb Toni Kroos, així que la decisió final és del jugador: si vol venir, ja sap què ha de fer, no renovar.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: