Florentino Pérez rient al costat de Kylian Mbappé i una etiqueta d'oferta de 2x1

Florentino Pérez és un geni! Provoca un 2x1 que apropa a Kylian Mbappé encara més

Ni Florentino Pérez podia imaginar que les coses anessin a sortir tan bé

Florentino Pérez no deixa mai de sorprendre i, en aquesta ocasió, el gran rival del Reial Madrid és el principal perjudicat. El president blanc ha creat una plantilla monstruosa i està pendent de la cirereta del seu projecte, Kylian Mbappé, però segur que també està molt entretingut amb les darreres notícies. Sí, perquè la insistència en portar la perla del PSG fins a la capital d'Espanya té les seves conseqüències i el FC Barcelona ha estat el que ha pagat el cop.

Sens dubte, el moviment de Florentino Pérez té tots els aspectes de convertir-se en un dels fitxatges de la història. És evident que el Reial Madrid somia amb la incorporació de Kylian Mbappé, però de rebot, Florentino ha aconseguit que el PSG es fixi al FC Barcelona. La pèrdua de Mbappé seria un cop molt dur per a un nouvingut Luis Enrique, que no vol perdre el temps i que ha engatusat Ousmane Dembélé en temps rècord.

Florentino Pérez, brillant de nou

Ni el mateix Florentino Pérez podia imaginar un escenari més positiu per al Reial Madrid. Els seus esforços per portar Kylian Mbappé sembla que estan donant els seus fruits i la situació s'està desencallant a poc a poc. De moment, la perla del PSG no ha viatjat al Japó i Luis Enrique no ho té en els seus plans , per la qual cosa la seva marxa sembla propera.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Però, per si no n'hi hagués prou, ara Florentino s'ha assabentat que el PSG està buscant un substitut per a Kylian Mbappé i s'ha fixat al FC Barcelona. El club català té diversos candidats a ocupar la posició del francès, però Luis Enrique ha decidit que Ousmane Dembélé sigui l'elegit i el seu adéu sembla inevitable.

De fet, ahir Xavi Hernández va confirmar la més que probable marxa d'Ousmane Dembélé: "Seré clar, Dembélé ens ha demanat marxar. Ens ha dit que té una proposta del PSG , que l'han trucat des d'allà i no hi podem fer res". D'aquesta manera, Florentino Pérez no només sembla que aconseguirà Kylian Mbappé aquest estiu, sinó que, de retruc, ha aconseguit deixar en bolquers el seu màxim rival.

Florentino Pérez treballa sense parar

Florentino Pérez no deixa res a la improvisació i aquest mercat de fitxatges està llençant la casa per la finestra. Primer va ser Jude Bellingham , però després també es va gratar la butxaca per Arda Güler i ara està disposat a fer-ho per Kylian Mbappé. Des de París ja li han posat preu (uns 250 milions segons les últimes informacions) i no hi compten, així que el millor per a tots seria deixar-lo sortir.

Evidentment, Florentino Pérez no podia saber que el PSG aniria a buscar Ousmane Dembélé quan va posar en marxa tota la maquinària, però ara segur que està feliç d'haver-ho fet. I és que, així, el president del Reial Madrid podria aconseguir un golós 2x1. D'una banda, Kylian Mbappé aterraria al Santiago Bernabéu ara mateix i, de l'altra, el Barça perdria un dels pilars més importants de Xavi Hernández.

Per tant, és clar que Florentino Pérez no farà res que pugui fer malbé l'operació i esperarà que l'arribada d'Ousmane Dembélé al PSG es faci oficial. A partir d'aquell moment, amb el substitut de Kylian Mbappé ja fitxat, el màxim mandatari blanc anirà amb tot a buscar la perla francesa i tancarà un estiu realment màgic.