Florentino Pérez, Carlo Ancelotti i Raúl sobre un fons ple de flames

Florentino Pérez no canvia els seus plans: El successor de Carlo Ancelotti no serà Raúl

Sembla que ja es coneix el futur entrenador del Reial Madrid

Carlo Ancelotti és a la recta final de la seva etapa al Reial Madrid , que acabarà l'estiu del 2024. Per aquest motiu, el club madrileny ja està buscant una possible substitució per a l'italià. Se n'han anat fins a la lliga alemanya a buscar la persona indicada, que és un espanyol molt conegut a tot el món.

L'elegit seria Xabi Alonso , que va jugar 5 anys al Reial Madrid. Ara és entrenador i sembla que és força bo, ja que ja ha aconseguit grans coses. Des de pujar a un club a segona divisió fins a signar un gran inici a les lligues alemanyes.

La directiva madridista té un gran interès a l'exjugador i ara tècnic. Se suposa que Ancelotti no renovarà, així que cal començar a moure fitxes. Si no hi ha cap gir inesperat, els de Madrid hauran de negociar amb el Bayer Leverkusen.

Xabi Alonso seriós
Xabi Alonso és la solució | Europa Press

Xabi Alonso és la resposta

Partint que Xabi Alonso va aconseguir que la Reial Societat B ascendís a Segona, es pot dir que li fa moltes ganes. Pujar de divisió a un club mai no és fàcil, i menys quan es tracta del filial. Per això, entre moltes altres, el Reial Madrid creu que és el substitut perfecte.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Ara és el tècnic del Bayer Leverkusen i té contracte fins al 2026 (ja que va ser renovat fa poc). Es diu que no hi haurà cap problema a negociar amb ells perquè la relació entre les directives és força bona. Tot i així, mai no cal donar res per segur; això fa pensar que Florentino té un pla B per si la situació es torça.

Veurem si Xabi Alonso aconsegueix vèncer el Bayern Munic el dia 15. El tècnic ja porta 4 victòries en partits oficials aquesta temporada, per la qual cosa vèncer el gegant el situaria en una millor posició. És el rival a batre i amb l'actitud que té l'espanyol, segur que va a totes.

El Madrid trucarà a les portes del Leverkusen

Tenint en compte tota la informació que hi ha, el Reial Madrid té molt d'interès per Xabi Alonso. Els crida l'atenció la joventut, la forma de dirigir i les ganes que posa a cada entrenament.

És de suposar que aviat començaran les negociacions, així que haurem d'estar atents per no perdre'ns ni un sol detall. El futur del Reial Madrid amb Xabi Alonso a primera fila és prometedor.