Muntatge de Florentino Pérez amb Vinicius Junior

Florentino Pérez fracassa: la Sèrie A li demostra que no és el nou Vinícius Júnior

Florentino Pérez no ha pogut aconseguir el nou Vinícius Júnior

A Florentino Pérez li ha estat impossible aconseguir talents del calibre de Vinícius Júnior i Rodrygo Goes. És a dir, pescar novells brasilers a preus relativament barats i que puguin demostrar que van néixer per jugar al Reial Madrid.

De fet, Vini va costar 45 milions d'euros el 2018 i ara mateix val, segons Transfermarkt, 150. Mentrestant, el seu company a La Canarinha també va aterrar al Bernabéu per 45 quilos, un any després. Doncs si els merengues volguessin vendre a l'ex del Santos poden rebre sobre els 100 milions.

Tot i això, Florentino Pérez és conscient que l'actiu amb què compta a la Sèrie A no donarà la plusvàlua de Vinícius Júnior. Tampoc de Rodrygo. Això, malgrat que ha anat a més en les dates recents amb el Frosinone.

Reinier Jesus no ha aconseguit asseure's encara a la Sèrie A

En efecte, després de no ser venut a l'estiu, Reinier Jesus està lluint bones prestacions com a cedit a Itàlia. Als seus 21 anys, l'exmitjapunta del Flamengo sembla sentir-se a gust al modest club del calci. És clar, el seu valor de mercat, que va començar en 30 milions, va caure fins a 2,5.

  • T'INTERESSA: El '9' que busca Carlo Ancelotti no vol baixar a segona i s'ofereix al Reial Madrid

Per tant, i sabent que no té el nivell per brillar al Madrid, Florentino Pérez encreua els dits perquè Reinier segueixi evolucionant. Evidentment, el cap de la Casa Blanca no traurà ni 20 quilos per qui també estigués a préstec al Borussia Dortmund i al Girona. No obstant això, si continua sent important al Frosinone, alguna institució podria desemborsar entre 10 i 15 el juliol que ve.

Panorama diferent de Vinícius Júnior, sisè a la cursa a la Pilota d'Or 2023. Encara que no ha tingut la seva millor arrencada de curs, l'extrem madridista és una de les joies del futbol mundial. Fins i tot, si arribés Mbappé a l'estiu, el carioca tampoc no sortiria del quadre merengue.

Els números de Reinier a la Sèrie A

Eusebio Di Francesco, entrenador del Frosinone, comença a comptar amb Reinier Jesus. És que el futbolista que té contracte amb el Madrid fins al juny del 2026 ha jugat els tres partits més recents.

Reinier Jesus ha estat capaç d'anotar un gol des de començament de temporada. A més, té tres assistències en 225 minuts i ha deixat diverses jugades de cara a la galeria, incloent-hi regats.

En definitiva, Florentino Pérez ha de posar a rodar el seu aparell mediàtic per aconseguir vendre Reinier. És un fet, el volant ofensiu no tindrà oportunitat al Reial Madrid.