Florentino Pérez i Pep Guardiola, cara a cara amb una tempesta al fons

Florentino Pérez es fixa al City, però Pep Guardiola respon: Blindat fins al 2028

El mercat Reial Madrid ha estat insuficient i necessiten més fitxatges

El Reial Madrid necessita continuar amb la renovació generacional i per això Florentino Pérez s'ha fixat en el vigent campió de la Champions i la Premier League. Pep Guardiola ha respost ràpidament i està intentant assegurar la continuïtat de la seva estrella fins al 2028, eliminant qualsevol mena d'interès possible des d'altres equips.

Erling Haaland compta amb un contracte una mica curiós, ja que a partir de l'estiu que ve tindrà una clàusula de rescissió de 200 milions, una quantitat no tan sorprenent actualment. Per això, els 'skyblue' volen assegurar-se la continuïtat del noruec i ja li haurien presentat un contracte de renovació que li proporcionaria una pujada de salari de 20 a 35 'quilos'. Florentino Pérez sap que ho tindrà molt difícil, però els moviments de Mbappé gairebé l'obliguen a recórrer al cyborg com el fitxatge estrella del 2024.

Erling Haaland lamentant-se de fallar una ocasió de gol
Erling Haaland encara no ha oficialitzat la seva renovació | Europa Press

Erling Haaland tindrà una clàusula de 200 milions d'euros

Carlo Ancelotti havia demanat un '9' de garanties a Florentino Pérez, però sembla que no ha pogut complaure els seus desitjos davant la negativa definitiva de Kylian Mbappé. L'opció B semblava que era Harry Kane, però davant dels dubtes blancs, l'anglès va fitxar pel Bayern Munich. Per aquest motiu, l'alternativa d'Erling Haaland torna al nou Bernabéu, on el seu nom ja va ser molt present fa un any quan va triar al City entre tots els interessats.

Logo de WhatsAppNOVEDAD WHATSAPP: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del REAL MADRID en WhatsApp!

Florentino és optimista i a la directiva estarien ideant un pla amb què aconsegueixin convèncer-lo per abandonar Anglaterra la temporada que ve. Molts dubtaven de la capacitat golejadora del noruec a la Premier, però la primera temporada va anotar 52 gols en 53 partits, unes xifres que vindrien molt bé al Madrid.

Florentino Pérez sap que l'entrenador necessitarà un '9'

Carlo Ancelotti no continuarà sent entrenador del Reial Madrid la temporada que ve, però sigui qui sigui el seu reemplaçament requerirà un ariet per aspirar a tot. Erling Haaland serà una opció perfecta pel seu estil de joc i la seva efectivitat, però Guardiola posarà les coses molt complicades a Florentino.

La directiva blanca haurà de decidir entre tornar a confiar en Kylian Mbappé o apostar per Erling Haaland. Tot i això, si el noruec acaba renovant i eliminant la seva clàusula de 200 milions, serà missió impossible, comprometent el mercat a una sola bala. Per aquest motiu, Florentino Pérez ja ha posat l'objectiu al proper mercat de fitxatges, ja que com més ben planejat estigui menys marge d'error hi haurà, però ja hem vist aquest any que tot pot canviar d'un dia a l'altre.