Lamine Yamal mira de reüll una imatge de Messi amb Claudio Echeverri
FUTBOL

Fitxatges Barça: nou Lamine Yamal, argentí i obsessió de Joan Laporta per 25M€

El club blaugrana ha posat la lupa sobre un dels futbolistes més prometedors de l'Argentina i el president Joan Laporta ja coneix el preu pel qual el pot incorporar aquest estiu

El FC Barcelona mai no descansa i, per tant, tampoc ho fa el mercat de fitxatges. Un mercat que s'actualitza constantment, en part per l'aparició de noves perles que, molt hàbilment, el departament de scounting del club blaugrana segueix i analitza. Dos dels mercats amb més talent del món són l'argentí i el brasiler, amb clubs acostumats a nodrir, amb els millors jugadors, el mercat europeu.

El president Joan Laporta és un autèntic enamorat de moltes d'aquestes perles, acostumades a jugar amb atreviment malgrat la seva curta edat. Tant és així que, segons apunten des de l'Argentina, el club blaugrana ja treballa per incorporar una de les últimes perles del futbol argentí. Només té 17 anys, juga en un gran equip, Laporta li segueix la pista i el Barça ja coneix el seu sorprenent preu de mercat.

El FC Barcelona vol fitxar el nou 'diable' del futbol argentí

El FC Barcelona ja treballa per millorar la plantilla de cara a la temporada que ve. Una de les premisses de Laporta és que s'intenti renovar la il·lusió de l'aficionat, i per això es vol incorporar futbolistes amb màgia, joves i amb molt d'atreviment. Un dels objectius del club blaugrana és, segons TyC Sports, l'argentí Claudio Echeverri, de només 17 anys.

El 'diablito' és un migcentre ofensiu que juga al primer equip de River Plate i que té contracte amb els argentins fins a finals de desembre de 2024. Tot i comptar amb contracte en vigor, Echeverri té una clàusula de rescissió fixada en 25 milions d'euros, una quantitat que el Barça ja coneix de primera mà.

Altres equips europeus també volen fitxar Claudio Echeverri

A més del FC Barcelona, altres gegants europeus ja han preguntat pel futur del futbolista argentí. La perla de River Plate també ha cridat l'atenció del Manchester City, que buscaria repetir una operació com la de Julián Álvarez.

A més de Pep Guardiola, el Chelsea és altres dels equips de la Premier League que li segueix la pista. Els de Pochettino estarien interessats a fitxar Echeverri a partir del 2 de gener del 2024, data en què el jugador compleix 18 anys.

Joan Laporta té un pla per fitxar el 'diablito' Echeverri

Echeverri, anomenat 'diablito' per la seva forma de jugar i per la seva semblança amb el futbolista bolivià Marco Etcheverry, podria acabar al Barça més aviat que tard. Així ho estima el president Joan Laporta que, segons apunta TyC Sports, vol esperar que compleixi la majoria d'edat. A partir d'aquesta data, el Barça ja podria negociar lliurement sense necessitat d'involucrar els pares en la negociació.

"Sóc un gran seguidor del Barça i de Leo Messi, a qui veia jugar quan era petit", va explicar Echeverri en unes declaracions que recull el periodista Fabrizio Romano. El seu representant, resident a Espanya, ja s'hauria reunit amb el FC Barcelona, que espera que el futbolista no renovi el contracte amb River Plate.

El club argentí li hauria ofert un nou contracte que pujaria la seva clàusula de rescissió, però tot sembla indicar que Echeverri acabarà sortint sense ampliar el vincle amb els 'milionaris'.