Joan Laporta està disposat a assaltar el mercat de fitxatges immediatament
FUTBOL

El fitxatge sorpresa de Joan Laporta juga al Reial Betis i no és Guido Rodríguez!

El president Joan Laporta ja ha tancat el primer fitxatge del curs per al seu Barça i no és Guido Rodríguez

El Barça de Joan Laporta té diverses missions abans que s'acabi la temporada oficial, però una passa, inevitablement, per tancar un fitxatge previ a l'obertura del mercat. Tot i que a Can Barça encara no coneixen el nom del successor de Xavi Hernández a la banqueta culer, Joan Laporta s'ha proposat avançar per altres vies. I una passa per tancar el fitxatge sorpresa d'un futbolista del Reial Betis i que no és Guido Rodríguez, migcampista que també recalarà al club culer.

El Barça de Joan Laporta ja planeja la propera incursió al mercat de fitxatges d'estiu, però abans sap que s'haurà de desprendre d'algunes figures amb situacions més aviat peculiars. Una és el davanter centre brasiler de 18 anys Vitor Roque, que va arribar al Barça durant el passat mercat de fitxatges del gener. Vitor Roque amb prou feines està participant al primer equip del Barça i Joan Laporta podria donar-li sortida perquè el seu nou fitxatge sorpresa tingui més impacte i protagonisme.

A Can Barça segueixen esperant poder resoldre el futur d'un Xavi Hernández que, tret de gir radical, no continuarà sent l'entrenador del primer equip del Barça. Ara bé, Joan Laporta no vol perdre el temps i, per tant, ja ha lligat el seu primer gran fitxatge sorpresa de la temporada. Es tracta d'un futbolista que juga al Real Betis, fa 9 gols aquesta temporada i no és Guido Rodríguez.

Joan Laporta tanca un altre fitxatge sorpresa i no és Guido Rodríguez: el Reial Betis confirma el moviment del Barça

El Barça té molt clars els seus objectius i, per tant, sap que serà vital fer una gran feina al mercat de fitxatges per dotar el futur tècnic amb noves armes. En aquest sentit, Xavi Hernández havia demanat alguns noms, però Joan Laporta i Deco treballen en propostes alternatives més econòmiques i que puguin donar un rendiment igual o fins i tot superior. I tot això doncs Joan Laporta entén que, encara que estigui participant en la planificació esportiva, Xavi no continuarà liderant la nau culer durant la temporada que ve.

Dins el sac de prioritats del president del Barça, Joan Laporta, destaca la necessitat imperiosa de fitxar un extrem esquerre que, d'una vegada per totes, elevi el nivell competitiu. Tot i que Joan Laporta va lluitar per tancar la cessió de talents com Joao Félix, el president ha quedat decebut i sent que és el moment de canviar el rumb. Ara bé, el Barça afronta el mercat de fitxatges amb una realitat ineludible: no es podran fer grans desemborsaments, almenys ara com ara.

El Barça necessita gol i Vitor Roque, lluny d'estar preparat, no ha pogut ser aquell revulsiu amb què somiava Deco, actual director esportiu de l'entitat. Amb tot això, Joan Laporta s'ha hagut de posar fil a l'agulla per tancar un fitxatge que, com hem apuntat, ja està tancat i confirmat per a aquest estiu.

El fitxatge sorpresa de Joan Laporta juga al Betis i no és Guido Rodríguez!

Per a Joan Laporta és vital reforçar el mig del camp del conjunt culer, però el president tampoc no s'oblida de la zona ofensiva, una mica debilitada i afectada pel poc encert. En aquest sentit, Joan Laporta, que també ha lligat el fitxatge del migcampista Guido Rodríguez, s'ha tornat a desplaçar a Sevilla per tancar una altra incorporació sorpresa i molt inesperada.

Joan Laporta també és conscient que ha de començar a preparar el terreny per a altres futbolistes amb gol i, de fet, ja ho té tot lligat i tancat. Laporta ha fitxat un davanter que Deco coneix molt bé i que té opcions de tenir protagonisme ja mateix amb el primer conjunt.

El futur de Xavi Hernández segueix a l'aire, però una reunió d'aquest dimarts ja hauria servit perquè el Barça, amb l'ajuda d'una picada d'ullet, tanqués un fitxatge. Parlem d'Ayoze Pérez, futbolista canari del Real Betis de 30 anys. Ayoze Pérez, que també compta amb experiència a la Premier League, ha tancat la seva temporada al conjunt bètic amb 9 gols i una assistència i el seu valor és de 7M€.

Tot i que Pérez té contracte amb el Betis fins al 2027, el Barça ja vol licitar per aconseguir els serveis de l'extrem, que també ha jugat al Leicester. Joan Laporta vol gol a bon preu i l'hauria trobat a Sevilla, on juga un Guido Rodríguez que també vestirà els colors del Barça l'any que ve.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: