Aitana Bonmatí en primer pla amb un gran somriure amb Jule Brand al fons mirant-la de reüll
FUTBOL

El fitxatge ideal del Barça Femení: nova sòcia per a Aitana Bonmatí i cop al Madrid

El Barça femení s'ha fixat en una jove estrella alemanya que està triomfant a la Bundesliga i que encaixa perfectament amb Aitana Bonmatí

El Barça Femení segueix la cerca de noves jugadores, mentre té present la renovació d'altres. Amb la plaga de lesions que té l'equip, el Barça s'ha vist obligat a buscar noves futbolistes perquè arribin al club blaugrana el proper any.

Fitxatge bomba

Hi ha una jugadora que encaixaria molt bé al Barça. Ella és Jule Brand, molts la coneixeran perquè és la guanyadora del premi Golden Girl 2022 a Millor Jugadora Jove d'Europa. Però a banda d'això, és una de les futbolistes més conegudes d'Alemanya, pel talent i la joventut.

La futbolista està triomfant a Alemanya. Actualment milita a les files del Wolsburg i la jove està sent una autèntica revelació.

Fins ara Jule Brand ha desenvolupat la seva trajectòria professional a la seva ciutat natal, passant per equips com el Hoffenheim i Wolfsburg i jugant a la selecció alemanya. Des de començament de temporada, la jove de 21 anys, ha disputat 31 partits amb la samarreta del Wolsburg, ha marcat 4 gols i ha fet 5 assistències.

La carrera de Jule Brand

Jule Brand té la passió del futbol a les venes. Des de molt petita va jugar en equips masculins fins que amb 16 anys va fitxar pel Hoffenheim.

A partir d'aquí la Jule no sabia que la seva vida el canviaria del tot. El somni de ser futbolista professional es compliria.

Jule Brand va ajudar Hoffenheim a arribar a la classificació de la Lliga de Campions, on la futbolista va brillar. Tant era el seu talent que el Wolsburg, campió alemany, va fitxar la jugadora per tenir-la al seu equip. A més, va debutar amb gol i va brillar amb la samarreta d'Alemanya. El seu nom ja estava en boca de tots i molts equips l'estimaven a les seves files.

Al Wolsburg va ser la petita estrella futbolista. La seva velocitat, qualitats ofensives, el seu talent i el seu caràcter va fer que estigués disputant partits amb un dels millors equips de la Bundesliga.

Després de tota la seva vida a Alemanya, la jove estrella podria fer un rumb fins a Espanya per jugar amb algun equip espanyol.

Un altre pal per al Reial Madrid

El Barcelona no ha estat l'únic equip que s'ha fixat a la futbolista alemanya. El Madrid també vol els serveis de Jule Brand per a l'equip. El Barça estaria disposat a fitxar la centrecampista al Wolsburg, un equip que les blaugranes coneixen molt bé ia les que li van treure aquesta última Champions.

El Reial Madrid estaria disposat a competir per la jugadora alemanya i arrabassar-la al Barcelona. L'equip blaugrana té clar que poder veure la jove estrella jugar amb l'actual Pilota d'Or podria ser un escàndol total. Dues jugadores joves i amb molt de talent que podrien compaginar-se molt bé futbolísticament.

Jule Brand podria fer un canvi d'aires a la seva vida i jugar a Espanya, on seria molt benvinguda.