Muntatge de Xavi mirant un Ferrán Torres somrient

Ferran Torres torna a trobar-se amb un conegut i vol convèncer Xavi Hernández

El davanter valencià es queda a Barcelona durant l'aturada de seleccions i s'entrenarà per ser titular

Ferran Torres, tot i no tenir els minuts que ell voldria, ha començat la temporada deixant molt bones sensacions. El míster culer era escèptic que el davanter es quedés a la plantilla, preferia vendre'l i a poder ser buscar-li un substitut. Tot i això, l'espanyol durant la pretemporada havia recalcat de manera contínua des de romandre al Barça.

Ferran Torres va declarar en diverses entrevistes que ell havia vingut al Barça per triomfar i que volia mantenir-se al club. D'aquesta manera, davant de la negativa de sortir, a Xavi no li ha quedat més remei que comptar amb el valencià. Tot i això, l'ex del Manchester City sembla haver canviat la seva mentalitat i pot ser de gran profit aquesta temporada.

Ferran Torres, efectivitat en pocs minuts

Ferran Torres està empatat a gols amb Lewandowski i ara mateix són els pitxitxis del Barça. Tenint en compte que el valencià ha comptat amb tot just 60 minuts de joc, la seva participació ha estat molt important en relació amb els seus registres. D'altra banda, el polonès acumula 360 minuts i només ha fet 2 gols.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Ferran Torres durant aquesta aturada de seleccions es quedarà a la ciutat comtal i anirà a entrenar a la ciutat esportiva Joan Gamper els dies d'entrenament amb l'esperança de convèncer el tècnic. Si finalment aconsegueix optar a l'onze inicial, el més probable és que sigui a la banda dreta on es retrobés amb un company en la seva etapa al Manchester City.

Ferran Torres, així, podria compartir banda amb Joao Cancelo. Si tots dos jugadors aconsegueixen entendre's podrien crear un tàndem molt important per al tècnic del Barça. El nascut a Foios té la capacitat per jugar a prop de la línia de calç, però també és capaç d'associar-se amb els seus companys i d'acostar-se a Lewandowski.

Ferran Torres vol ser l'escollit de Xavi

Si Ferran Torres aconsegueix acostar-se a les posicions del nou, deixaria tota la banda lliure per a Joao Cancelo. Si això passa, ja sabem de la qualitat que té el portuguès i de la seva habilitat per posar-hi centres per als davanters. Aquesta nova variant podria fer un Barça molt més perillós i menys previsible.

Ferran Torres lluitarà per complir el seu somni i triomfar al Barça. Tot i això, qui té l'última decisió de qui ocupa l'onze inicial és Xavi Hernández. El de Terrassa exigeix el màxim als seus futbolistes i és conscient que la temporada és llarga. Tenir una rotació àmplia és beneficiós per a la plantilla i sens dubte que tots els jugadors tindran la seva oportunitat.