Primer pla de Vitor Roque celebrant un gol amb la Selecció del Brasil

El FC Barcelona necessita un miracle per poder inscriure Vitor Roque al gener

L'arribada del jove brasiler per al gener es complica a causa dels problemes econòmics del club culer

Al FC Barcelona veuen molt complicada la possible aparició de Vitor Roque a causa dels problemes econòmics del club. Tot i que molts especulaven que podria arribar a l'estiu, finalment tot sembla indicar que el jugador no arribés fins a l'estiu del 2024. La incorporació del brasiler es produirà en qüestió del marge econòmic que tingui el club.

Vitor Roque és una de les promeses emergents que té el futbol brasiler amb Endrick. Tots dos futbolistes arribaran en un futur proper a LaLiga, però cadascun a un club diferent. Mentre que el jove del Palmerias anirà al Reial Madrid, el crac de l'Athletico Paranaense anirà al FC Barcelona, tal com es va especificar aquest mateix estiu quan es va publicar l'acord entre els clubs.

LaLiga no permet al Barça l'arribada de Vitor Roque al gener

Un cop LaLiga ha publicat el límit salarial, el FC Barcelona, tot i aconseguir haver reduït la seva massa salarial aquest estiu, encara està per sobre del permès. És a dir, el club només té permès gastar al salari dels jugadors 270 milions d'euros; tot i això, actualment es gasten 405 milions d'euros. Pel que Javier Tebas no permet a Joan Laporta realitzar més incorporacions fins que es rebaixi degudament.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Tot això ha generat un efecte dòmino, que no permetria al FC Barcelona poder portar Vitor Roque al gener, com tenien previst a la directiva culer. A l'acord amb l'Athletico Paranaense hi havia una clàusula que no permetia portar el jove fins a principis del 2024, com va confirmar Deco en la seva presentació. Però tot fa indicar que tot i que s'esperava que pogués incorporar-se a la dinàmica de Xavi Hernández, la seva arribada no es podrà produir fins al juliol del 2024.

L'arribada de Vitor Roque al gener queda pràcticament descartada

Vitor Roque tenia la intenció d'arribar a l'hivern d'arribar al FC Barcelona, però perquè això passi, Joan Laporta ha de trobar ingressos extraordinaris. La palanca que es va activar amb Líbero, actualment LaLiga no compta amb ella, perquè el pagament no s'ha produït, però en cas d'activar-se, tampoc permetria portar el brasiler.

D'aquesta manera, el FC Barcelona, si vol portar Vitor Roque al gener, haurien de vendre un futbolista. Tot i que s'informa que a la junta directiva aquesta opció de moment no es valora, només la venda per un valor molt elevat permetria resoldre els problemes econòmics. Ara mateix només un miracle permetria al club culer l'aparició del jove brasiler.