Lamine Yamal en primer pla mentre escolta l'himne d'Espanya
FUTBOL

Lamine Yamal: Què li va passar realment i per què va marxar corrent contra el Porto

La imatge més curiosa del Porto-Barça la va protagonitzar Lamine Yamal

El FC Barcelona va aconseguir imposar-se per la mínima al Porto a Champions després de patir de valent durant els 90 minuts. Els de Sérgio Conceição van plantar més batalla de la prevista i van estar a punt de donar-li un disgust als de Xavi Hernández, però un solitari gol de Ferran Torres va salvar els mobles. No obstant, potser el més destacat del matx va ser la desaparició de Lamine Yamal , que es va esborrar al minut 73.

I és que, just quan el col·legiat va decretar una aturada en el joc durant la segona meitat, Lamine Yamal va marxar corrents cap al vestidor per a sorpresa de tots els assistents. Ningú entenia què estava passant en aquell moment, però el cert és que el '27' mai no va tornar al terreny de joc i Xavi Hernández es va veure obligat a demanar el canvi.

Per què se'n va anar Lamine Yamal del partit contra el Porto?

Com hem dit, en un primer moment ningú no donava crèdit a l'escena. Fins i tot els mateixos futbolistes del FC Barcelona, en veure que Lamine Yamal no tornava, van començar a fer gestos dirigits cap a Xavi Hernández perquè prengués una decisió ràpidament. Sí, perquè els culers estaven sent dominats i, a més, comptaven amb un de menys sobre el camp.

Per això, uns set minuts després, Lamine Yamal, que encara no havia tornat dels vestidors, va ser substituït per Marcos Alonso. Xavi Hernández no podia seguir més estona amb 10 i va prendre la decisió més complicada, ja que el del planter estava sent del millor del FC Barcelona. Als 73 minuts en què va estar sobre el terreny de joc va brillar amb llum pròpia, però per què es va haver d'anar al mig del partit?

Doncs bé, Xavi Hernández ho va explicar al post i les seves paraules no van deixar cap dubte: va patir una indisposició. "Lamine Yamal se sentia malament, portava una estona dient-me que se sentia malament, que estava indisposat i que li feia mal la panxa. Hem aprofitat una parada, però no ha pogut seguir".

Lamine Yamal, després de la seva indisposició, podrà jugar contra el Granada

Lamine Yamal es va haver de retirar del partit contra el Porto per una indisposició estomacal. Motiu pel qual res fa pensar que s'hagi de perdre el següent compromís del FC Barcelona, que és aquest mateix diumenge davant el Granada .

Els de Xavi Hernández voldran seguir ficats a la baralla per LaLiga, però per això hauran de superar una temible prova de foc, la visita a l'Estadi Los Cármenes. Allà els andalusos són molt forts i Lamine Yamal podria ser una gran opció per trobar els espais que deixi la defensa nassarita. La seva habilitat i el seu desbordament són una cosa única a la plantilla del FC Barcelona , així que és possible que torni a ser titular.