Ez Abde assegut a la banqueta mirant l'escut del FC Barcelona

Joan Laporta comet un error incomprensible: Ez Abde no podrà tornar al FC Barcelona

L'extrem marroquí estaria lligat per nombroses clàusules al Betis

En aquest inici de temporada, una de les sorpreses ha estat el fitxatge d' Ez Abde pel Real Betis . El FC Barcelona va oficialitzar el seu traspàs, a causa de la probable falta de minuts que tindria al quadre de Xavi Hernández .

Tot i el traspàs, el FC Barcelona hauria deixat clar la seva intenció de tornar a aconseguir els seus serveis un cop hagi madurat com a jugador. Tot i això, en haver analitzat el contracte del marroquí amb el Real Betis , sembla que aquesta opció no serà tan senzilla com semblava.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

La gestió catastròfica de Laporta

Tot va començar quan el FC Barcelona va anunciar la venda d'Ez Abde al Real Betis just el dia que finalitzava el mercat. Aparentment, l'acord semblava estar ben lligat a favor de l'entitat blaugrana: 7,5 milions d'euros i un dret de recompra si volgués tornar a comptar amb la jove promesa.

Ez Abde amb la samarreta del Osasuna
El jugador marroquí, Ez Abde, en la seva etapa al CA Osasuna | Europa Press

No obstant, sembla que en signar hi va haver una badada del president del FC Barcelona que li pot costar car. I és que al contracte figura que el dret de recompra només seria vàlid per als estius del 2024 i el 2025. Un fet que deixa clar l'obligació del club de pagar la clàusula de rescissió si volgués fer-se amb Ez Abde, ja que entre aquests estius no finalitzaria el contracte.

Ez Abde costarà molts diners al FC Barcelona

Tot i això, aquesta no és l'única dada preocupant que s'ha revelat els últims dies. El preu de la clàusula de rescissió és que és de 20 milions d'euros. Tot i això, si el FC Barcelona decidís comprar Ez Abde el 2025, aquest preu augmentaria fins als 25 milions d'euros.

Tot plegat, cal mirar-ho des de la situació econòmica tan complicada que actualment ostenta el club dirigit per Joan Laporta. És a dir, que si a més del que s'ha comentat ja s'afegeix el 20% que el Betis guanyaria en cas d'una venda del FC Barcelona, sens dubte sembla molt complicat un retrobament entre l'extrem marroquí i l'entitat blaugrana.

No quedarà més remei a Joan Laporta que renegociar les condicions amb el Betis si no es vol oblidar d'Ez Abde, que sembla que encara té molt per aportar al futbol mundial.