Florentino Pérez i Joan Laporta davant d'un tauler d'escacs
FUTBOL

Florentino Pérez decideix no anar al Clàssic pel que ha passat les últimes hores

Florentino Pérez ha pres una dràstica decisió a menys de 72 hores per al partit contra el FC Barcelona

El Clàssic ja és aquí i les notícies no paren de succeir-se. Aquest cap de setmana, el Reial Madrid i el FC Barcelona es veuran les cares en un partit que decidirà moltes coses, però ho faran en un context molt delicat. I és que Florentino Pérez acaba d'anunciar que no anirà a la llotja amb Joan Laporta per les paraules del portaveu blaugrana Miquel Camps, que va atacar durament Vinícius Júnior.

El seu tuit, en què es va burlar de Vinícius Júnior, va ser esborrat pocs minuts després de la seva publicació, però ha corregut com la pólvora i ha arribat a orelles de Florentino Pérez. En concret, el missatge de Miquel Camps a Twitter va ser: "No és racisme, es mereix una 'colleja' per pallasso. Què representen aquestes bicicletes innecessàries i sense sentit al centre del camp".

Davant d'aquesta situació, tal com ha informat 'El Chiringuito de Jugones', Florentino Pérez ha decidit que no viatjarà fins a Barcelona per presenciar El Clásico en directe. Aquest episodi ha estat el detonant d'una tensa relació entre els dos clubs, que ha desembocat en aquest conflicte d'última hora.

Florentino Pérez es planta

Sens dubte, els episodis de racisme que s'han viscut darrerament a diversos estadis de LaLiga són un problema. Vinícius Júnior ha patit a les seves carns els atacs de certs sectors de la grada i, el cap de setmana passat, en va tornar a ser víctima. Un aficionat del Sevilla li va fer el gest d'un mico des de la grada i, malgrat que va acabar sent identificat i sancionat, sembla que no tothom pensa de la mateixa manera.

En concret, el portaveu del FC Barcelona, Miquel Camps, es va despatxar de gust contra Vinícius Júnior i les seves paraules han tingut conseqüències. Sí, perquè Florentino Pérez ha decidit que no serà present a El Clásico d'aquest dissabte i la tensió entre el Barça i el Reial Madrid torna a elevar-se. Les relacions entre tots dos presidents ja van viure un moment tens fa uns mesos amb l'esclat del 'Cas Negreira', però ara tot cobra una nova dimensió i l'exemple és la negativa de Florentino a compartir llotja amb Joan Laporta.

Xavi opina sobre les paraules de Miquel Camps

Davant l'enrenou generat, Xavi Hernández s'ha hagut de pronunciar sobre el tema. Ho ha fet després del partit contra el Xakhtar Donetsk i abans que es conegués la notícia de Florentino Pérez. Això sí, l'entrenador culer ha intentat rebaixar la tensió tot el que ha pogut, ja que el seu objectiu passa per centrar-se en l'aspecte esportiu: “Si va esborrar el tuit, ja vol dir alguna cosa, ens vam quedar amb això”.

En definitiva, El Clásico comença carregat de tensió hores abans que la pilota faci rodar. Miquel Camps va encendre la metxa i Florentino Pérez no s'ho ha pensat dues vegades. Ha decidit no acompanyar Joan Laporta en un dia tan especial.