Joan Laporta amb el rostre seriós al costat d'un mall que es fa servir als judicis
FUTBOL

Joan Laporta recorre a l'advocat que va intentar portar el cas de Dani Alves

Cristóbal Martell defensarà el Barça al 'Cas Negreira'

Joan Laporta ja ha pres una decisió sobre el 'Cas Negerira'. Segons apunta Culemania, el president del FC Barcelona ha decidit que Cristóbal Martell, el lletrat que va intentar defensar Dani Alves,  es faci càrrec de la defensa del club català.

Aquest és un primer pas important, ja que malgrat que el FC Barcelona no tingui cap càrrec a nivell penal, l'opinió pública ja s'ha encarregat de donar el seu veredicte. D'aquesta manera, Joan Laporta sap que necessita el millor al costat per fer front a totes les acusacions. I és que el 'Cas Negreira' segueix portant cua i Cristóbal Martell es farà càrrec de les acusacions.

Joan Laporta no vol córrer riscos

Joan Laporta no s'ho ha pensat dues vegades i ha recorregut a Cristóbal Martell per a la defensa del FC Barcelona al 'Cas Negreira'. El lletrat ja va intentar per tots els mitjans portar l'acusació de Dani Alves, però s'enfrontava a una missió impossible i va haver de rescindir el seu acord amb l'ex del Barça. Ara, tot i això, ho donarà tot perquè el Barça surti indemne d'aquesta nova causa.

Pel que sembla, Cristóbal Martell porta en el cas des del mes de març passat, però ara centrarà els seus esforços a "evitar el judici oral i la imputació de Joan Laporta" . Això sí, no ho farà sol, ja que l'acompanyarà un altre expert com Marc Molins, que s'encarregarà de “la representació processal del Barça”, tal com ha assenyalat Culemanía. Però, a més, el mateix mitjà assegura que Martell "tindrà un paper menys exposat, però de vital importància a l'hora de confeccionar l'estratègia de defensa i redacció d'escrits".

Joan Laporta, sota sospita

Joan Laporta no es vol veure implicat en res que tingui a veure amb el 'Cas Negreira', però tampoc vol que el Barça quedi esquitxat per aquest escàndol. Per això comptarà amb Cristóbal Martell i Marc Molins, que ja es van encarregar del delicte fiscal de Messi i del cas Neymar. Tot i això, ara la seva missió és demostrar que el Barça no va pagar a Negreira per rebre beneficis arbitrals.

El seu primer pas serà presentar un recurs d'apel·lació contra la darrera interlocutòria del jutge Aguirre, en què acusa el FC Barcelona de suborn. Un delicte força greu i que podria tenir conseqüències fatals, per la qual cosa Joan Laporta ha encarregat a Cristóbal Martell que es faci càrrec de les acusacions. En aquest sentit, el lletrat té temps fins al proper dia 13 d'octubre per presentar el recurs.

És clar que el FC Barcelona es juga molt en aquest judici, però Joan Laporta també. El president s'enfronta a una pena màxima de 12 anys d'inhabilitació i això és el que haurà d'evitar Cristóbal Martell. Laporta no es vol veure embolicat en aquest circ i vol allunyar-se del focus com més aviat millor, així que estarà molt pendent de les decisions que prenguin els seus advocats, Martell i Molins.