Joao Félix en primer pla amb la mà a la barbeta

La pregunta és clara, quants milions costarà Joao Félix al FC Barcelona?

Joao Félix torna a enlluernar i ningú no dubta de la seva continuïtat

Joao Félix feia uns quants anys que patia i sense trobar el seu futbol. Ningú esperava que ho tingués tan difícil quan, sent encara menor d'edat, enlluernava al Benfica, però la realitat és que fins ara no ho ha tingut gens fàcil. A l'Atlètic no va complir les expectatives i al Chelsea no va brillar, però ara ha trobat el seu lloc.

Xavi Hernández ha acceptat que la seva qualitat és superior a la resta i no ha trigat a donar-li les claus del FC Barcelona. Avui, al debut de la UEFA Champions League, Joao Félix ha tornat a ser titular i només ha necessitat un quart d'hora per deixar la seva empremta. Control orientat, xut des de dins de l'àrea i per a dins, 1-0.

Joao Félix sembla un altre

La veritat és que Joao Félix no sembla el mateix que el de fa uns mesos. Amb Simeone ho vèiem apàtic i passota fora del camp i desaparegut dins del mateix. És cert que l'estil del Cholo no encaixava amb el seu futbol, però en cap moment no va deixar veure la qualitat que està demostrant al FC Barcelona.

Logo de TelegramNOVEDAD TELEGRAM: ¡Pincha aquí para recibir GRATIS las noticias más exclusivas del FC Barcelona en Telegram!

Ara la seva vida ha canviat, és feliç a la ciutat i ja va reconèixer estar vivint un somni el dia de la presentació amb el FC Barcelona. Un gir radical que es nota i molt, ja que Joao Félix ara sí que està deixant veure el que prometia. Això sí, el seu alt rendiment té un preu i Joan Laporta ho sap, així que ja està començant a assumir que s'haurà de gratar la butxaca si se'l vol quedar en propietat.

Quin preu té ara Joao Félix?

Aquest estiu, Joao Félix gairebé es queda retingut a Madrid per manca d'ofertes. Ningú volia apostar pel '14', que té un valor de mercat molt alt i que suposava un risc evident. Tot i això, el FC Barcelona se la va jugar l'últim dia de mercat i va aconseguir la seva cessió.

D'aquesta manera, Joao Félix va venir a mode de prova, però el seu rendiment està sent tan bo que el FC Barcelona el vol fitxar. Res de cessions ni operacions estranyes, Joan Laporta vol el fitxatge i lluitarà per aconseguir-ho. Ara bé, quant li costarà?

Joao Félix celebra un gol amb el Barça cridant
Quin preu té Joao Félix? | Europa Press

És clar que l'Atlètic no vol perdre diners, ja que al seu dia va pagar gairebé 130 milions per Joao Félix. Per això, el FC Barcelona ha de començar a entendre que haurà d'abonar un preu proper a aquesta xifra. Evidentment, Joao pressionarà per sortir i Simeone ja li ha posat la creu, així que tothom vol arribar a un acord.

En definitiva, Joao Félix promet ser el culebró de l'estiu del 2024. Està brillant amb llum pròpia al FC Barcelona i, si no canvia res, quan acabi la temporada haurà de tornar al Metropolità. Només Joan Laporta ho pot evitar.